Dagens bloggtips - tidsinställt

 
 
 
Numero 1 enligt mig för att gå in på en blogg regelbundet är en blogg med SNYGG design. Om bloggen har en snygg design är det ett STORT plus. Går knappt in på bloggar som har rörig eller ful design. Är du inte duktig på att fixa och trixa med stilmallar eller kodmallar? Be någon kompis om hon/han är duktig på det hen gör. Om du har otur och varken kan fixa snygg design eller har en kompis som kan göra det kan du köpa/tävla/få en design av någon kunnig. Av mina erfarenheter är dessa riktigt duktiga på att fixa med designer. En design kostar allt från 50-300 kronor. Ju snyggare den är, desto dyrare blir den.

Anna Form (http://annaform.se/): Hon har gjort otroligt snygga designer. Hon har bl.a gjort våran design på Ponnysanning! Du kan välja precis hur den ska se ut och hon gör den. Fantastiskt va?
 
Linn Strelin (http://ztreliin.blogg.se/): Linn har gjort min design vilket jag är väldigt nöjd med. Ville ha en stilren men samtidigt ett varmt intryck när man går in och kollar på den.
 
Sara Carlsson (http://carlssonpataket.se/): Hon gör riktigt snygga designer, trock dock inte hon lägger designer på prio 1 listan då hon får in en hel hög. Men värt att testa!
 

Några människor som har snygga designer då? Självklart måste vi kolla in dom lite närmare. Jag skulle faktiskt kunna kolla in på en blogg BARA för att den har snygg design!
 
Tyra Sjöstedt (http://darios.se/) har en riktigt fin design. Stilren men ändå riktigt fräsig!
 
Josefine Pehrson (http://fantasias.blogg.se/) har härlig design. Lite rörigare men på ett bra sätt. Ljuva färger och fina bilder!
 
Laura Kvist, som var på mitt ridläger (http://nessona.blogg.se/), har en riktigt snygg design. Ett stort plus för att designen runt headern också är stilren och fina färger!
 
 

Kommentarer




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback