HEMMA - Allt om Falsterbo

Hemma från en grym 3 dagars upplevelse i Skåne med mamma och Disa. Riktigt härlig show har det varit! Kom inte hem med något då jag varken hade pengar eller var särsklit shoppingsugen som jag skrev i ett inlägg innan. Beskriver dagarna i korthet..
 
Fredag:

Kom till våran villa vid 15.30. Var väldigt smidigt att komma dit. Tåg och buss & det var billigt! Jätte bra system hade dom med deras "Jojjo kort". Hälsade på härliga tjejerna vi skulle bo med (7 stycken). Bytte sedan ganska direkt om till tunnare kläder och gick till havet som låg en kvart bort. Var ganska blåsigt men det blev en glass och lite sol med inget bad. Sedan gick vi till mammas hotell som låg 40 minuter bort (en himla promenad) och hälsade på henne och sen åkte vi tillbaka till våran stora och fräsha villa. Där blev det tacoskäk med många människor och lite film. Sedan drog typ 10 pers till krogen medan jag, Disa och Sofia Genne stannade hemma och myste. Sen somnade jag vid 2 ungefär. Riktigt trött! Blä..
 
 
Lördag:
 

Vaknade vid halv 8 ur våra sköna och varma sängar. Därefter hämtade mamma oss och vi åt frukost på hennes hotell. Åkte sedan gemensamt in till Falsterbo Horse Show med en helpackad buss. Har ju aldrig varit på Falsterbo och måste säga att det är en riktig show verkligen! Vi var där på den allra bästa dagen. Lördagen! Hade inga sittplatser så när vi var där vid 10 började det bli lite folk på ståplatserna men vi fick väldigt bra ståplatser så jag och Disa bad mamma passa dom medan vi SPRANG och letade efter stolar (alla hade stolar så vi ville också ha). Gick in och frågade i alla affärer om vi fick köpa deras stolar, haha. Men tillslut hittade vi 3 billiga stolar. Så vi satt bekvämt och väldigt nära hopparenan hela dagen. Riktigt bra utsikt! Valde att sitta vid hoppläktarn hela tiden så dressyren var KNÖKAD. Så bäst att sitta vid hoppningen! Grymma främträdanden så som rollerblades efter häst, derby (med terränghinder osv), 4 & 6 - bars där ponny och hästryttare hoppar riktigt höga hinder på raken. Även en hund som rider på en shettis och kaninhoppning. En riktig show! Sista "uppträdandet" var fotboll men jag hatar att kolla på det så vi tog bussen hem och var hemma vid 10. Gick och la oss och kollade Solsidan som var jätte mysigt :)
 
 
Söndag:
 

Vaknade vid 8 för att vi skulle lämna lite väskor till mamma som hon kunde ta med sig i hennes bil för vi åkte ju tåg. Åt sedan lite frukost och kollade film i sängen. Sen började det dra ihop sig och våran grymma helg var över. Tog bussen mot tåget, käkade på stationen och sen åkte vi hemåt. Var hemma vid 22.40 för var i stallet innan med Amanda (bilder kommer sen). Skit vilken helg, ska bli skönt att sova :)
 

Kommentarer




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback