Världens perfektaste häst

Jag kunde inte få ha mer tur. Hur perfekt ni än säger att era hästar är så kommer jag ALDRIG hålla mer er för Hoffman var en perfekt första häst. Jag kom ihåg när jag läste ett inlägg på Speakinghorse. "En första häst är en häst man aldrig tänker "tänk om" med". Och DET har jag aldrig någonsin gjort med Hoffman. 
 
Jag tänkte på det när vi åkte och lämnade honom till sin ägare. Jag kommer inte på något jag inte har gjort med Hoffman. Jag har varit i stallet varenda dag och aldrig låtit mamma åka dit för att jag inte orkar eller att hon ska stå och mocka medan jag borstar utan jag har gjort allt själv. Jag har tillbringat 3 timmar, mer eller mindre, med Hoffman varje dag. Ingen vintervila pga jag inte orkar utan jag fortsatte för att jag tyckte det var så himla kul. Jag tyckte det var kul att åka till stallet i snö och regn. Det spelade ingen roll. Det är som att tacka nej till en kompis för att det snöar. Who cares?
 
Jag har tävlat, hopptränat regelbundet, dressyrtränat, löshoppat, hoppat själv, ridit dressyrsjälv, tolkat, galopperat på en äng, badad över 15 gånger, ramlat av mååånga gånger, misslyckats, lyckats, myst, galopperat så snabbt så man inte får någon luft, ridit barbacka, tömkört, longerat, tagit många kort, njutit, ridit utan utrustning, hoppat högt, hoppat lågt på skoj, ridit gymkhana, ridit baklänges, lekt med H, ridit på spontana turer, ridit i centrum, ridit på fotbollsplaner, fått skäll när jag ridit, suttit kvar när han bockat, inte suttit kvar när han bockat, ridit på natten, ridit på morgonen, visat min kärlek för min bästa vän, låtit mamma rida på honom, gjort han fin, skengalopperat på äng, hoppat över diken, hoppat över diken och ramlat av, ridit kadrilj, ridit stilhoppning, skämt ut oss på tävling, lärt honom puss, lärt honom halvt buga, lärt honom kram, vart med honom när han haft kolik, behandlat kolik, behandlat hans dåliga ögon, behandlat hans sår och hälta och mycket mer. Jag har gjort allt som går att göra på en häst. En sak jag är så himla glad över att få ha gjort är att gå på en veckas ridläger. Det kunde inte bli mer perfekt,
 
Världens bästa häst som jag har haft ett sådant band mellan så det är inte riktigt klokt. Nu ses vi igen älskling. Antingen innan, eller om 320 dagar. Jag längtar.
 
En sådan vardagsbild som är så mysig och beskriver min kärlek till honom. PUSS var ett trick jag lärde honom och PUSS var ett trick jag använde hela tiden. Finaste Hoffman ♥

Kommentarer
Malin

Varför ska du lämna tillbaka honom? Kommer han tillbaka?



Blogg: http://malinottenback.blogg.se
2012-07-30 @ 09:48:39
Emelie

vet hur det känns! <3
nästan farligt att ha sköt/foder/medryttar hästar. För de kan försvinna.. en egen häst kan också det men inte på samma sätt.



Blogg: http://lindblad.blogg.se
2012-07-30 @ 10:49:15
sofiaa wikman

Ska du få hyra honom igen? :)
himla synd att lämna tillbaka nån man verkligen verkligen älskar :/



Blogg: http://swikman.blogspot.se
2012-07-30 @ 11:21:12
Elvira

Usch, förstår att du har det jobbigt. Är säker på att Hoffman saknar dig minst lika mycket som du saknar honom. Kram och pepp!



Blogg: http://baraelviras.blogg.se
2012-07-30 @ 11:47:40
Sofie

varför lämnar du tillbaka honom? :(
Kommer du hyra honom igen?
När isåfall?
jag har haft foderhäst från ett ridläger som jag lämnat tillbaka varje sommar och det är sjukt jobbigt!! men du kommer att klara det :)



2012-07-30 @ 15:39:17
Nora Sandberg

Det måste vara helt sjukt jobbigt, ni är superfina ihop! Stay strong girl, YOU can fix this.



Blogg: http://norasandberg.blogg.se
2012-07-30 @ 19:03:18
hanna

de är bland de svåraste man kan gör lämna nån man älskar! men vi ser er snart tillsammans igen. kram på dej!!!



2012-07-30 @ 19:55:58
Louisa

Finns för dig tjejen, hoppas du förstår hur mycket vi läsare anstränger oss för dig för att du ska få tillbaka ditt underbara leende! Ko ihåg, vi står bakom dig tjejen!



Blogg: http://loouisas.blogg.se
2012-07-31 @ 00:51:30
Märta

Det är bara att stå på sig, även om det är svårt, vi alla står bakom dig och peppar dig till 100! Kram! <3



Blogg: http://salaryttarnaaa.blogg.se
2012-07-31 @ 19:15:28
Hanna

Hoppas allt blir bra och att ditt fina leende kommer fram!!!



Blogg: http://RyttarHanna.blogg.se
2012-08-01 @ 20:31:21
Sofia

Att aldrig behöva tänka "tänk om", så himla härligt, I know the feeling. Blev så glad när jag läste att ni ska ses igen, du och Hoffman är verkligen PERFEKTA tillsammans <3



Blogg: http://sofialennerkvist.blogg.se
2012-08-18 @ 22:39:04
Sofia

Att aldrig behöva tänka "tänk om", så himla härligt, I know the feeling. Blev så glad när jag läste att ni ska ses igen, du och Hoffman är verkligen PERFEKTA tillsammans <3



Blogg: http://sofialennerkvist.blogg.se
2012-08-18 @ 22:39:04




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback