Snygga träningskläder

Nu när alla träningsnarkomaner börjar träna för sommaren så gäller det att vara rejält motiverad. Något jag tycker är kul är kläder och jag har sett att Nelly har fått in snygga träningskläder. Om man nu ska svettas och vara röd i ansiktet kan man åtminstånde vara snygg i klädsel, oavsett om man ska på gym, idrott eller ut och simma. Håller ni inte med mig? :)
 
Bra jacka att ut och jogga i då den är vindtät och definitivt härligt snygg! (HÄR finns den 699:-)
 
 
 
Vanliga träningsbyxor som jag nästan tycker är no1 i garderoben. Snyggt och fruktansvärt bekvämt! (HÄR finns dom för 499:-)
 
 
Den här tröjan är snygg när du är på gymmet. Slappt och lufftigt så det är bekvämt att träna i. (HÄR finns den och kostar 349:-)
 
 
Den här joggingdressen är perfekt om du "bara" ska powerwalka, ha enkel gympa i skolan eller gå på bandet. Även skönt att ha efter du har tränat då den är mysig! (HÄR hittar du den för 279:-)
 
Det här linnet hjälper både Rosa Bandet (bröst cancer med 20% av försäljningen) och är snyggt och färggladt. Passar all träning! (HÄR finns det för 199:-)
 
Dessa shorts passar bra till all träning. Speciellt på sommaren när det är varmare i luften! (HÄR finns dom för 349:-)
 
Snyggaste mjukisbyxorna. Dom här är snygga till och från gymmet, yoga eller att längta till EFTER träningen! (HÄR finns dom i en liten dyrare variant för 649:-)
 
Träningsskorna är ju ett måste i garderoben. Ett par enkla men ändå med lite färg passar perfekt! Snygga och lite utstickande. Passar till ALL träning. Blanda dock helst inte inne och utomhusskor då dom kan bli smutsiga och förstöra andra golv. (HÄR hittar du dom och kostar 1295:-)
 

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback