Bokat stall

Nu är det klart vart bebis ska stå i sommar, värt! Vårat stall nu är mer ett vinter stall med bra vinterhagar. I sommar kommer han stå i sjukt stor hage med massa vänner. Känner dock ingen där men eftersom Joanna ändå blir hästlös är det lika bra! Himla glad att vi hittade :D


Godmorgon

Idag är jag utvilad vid 7, sjukt! Kunde inte somna om. Idag väntar läxförhör i franska och prov i matte. Hallelujah! Annars verkar det vara en bra dag, har tid för att plugga i skolan så jag slipper göra det hemma, så himla skönt.

Idag efter skolan ska jag inte göra något speciellt. Ska åka till stallet i lugn och ro och skritta ut med mig själv på ryggen. Bara på vägen dock då han ska skrittas på rak väg med fast mark så asfalt is the shit ;)

Men vi hörs senare. Nu ska jag käka frukost. Puss!


I Partille

Är i Partille nu efter en lärorik kurs på Partille. Nästa vecka får jag grönt kort, så fruktansvärt härligt. Himla glad att jag tog det! Kanske kommer ut på en lokal på H, vem vet?

Är dock inte lika pepp på att komma hem och plugga franska. Fyfan! Nä, tror det blir dusch och ett avsnitt Big Brother istället. Fuck School :D


Promenad

Finally! Äntligen ta ut Hoffman från hagen och se om han var halt! Walla, INGET i skritten. Imorgon ska han promeneras igen och på onsdag är det lite trav fast med mig på marken. Tar det chill i början..


Love YOU


Läsar bilder

Fick medverka i några bilder också, kul :D

Den här helgen

(mest inlägg till mig själv att kolla tillbaka till)
Helt undebar helg! Träffat människor jag aldrig skulle få kontakt med. Tyra Sjöstedt, Sofia Genne, Linn och Ingrid från Dressyrmupparna, Karin Warnmark, Elfstrands, Lamia och massa folk man har saknat och trånat efter i evigheter. Är nästan euforisk nu, så himla lycklig att jag spricker. Den här helgen passar mig som hand i handske. HÄSTAR, HÄSTAR och HÄSTAR, vänner som har samma intresse, shopping och show. Kan det bli bättre? Att jag fick sitta i bloggmontern det här året och ta bilder och skriva autografer känns bara sjukt. Här nedan ser ni lite bilder. Saknar ALLT redan.
Snygga Tyra Sjöstedt på besök.
Jag, Genne och Joanna.
Lamia, Jag och Joanna

Vad jag köpte

- Mountain Horse keps (fick i goodiebag)
- Hästgodis + tofsar (fick i goddiebag)
- Hovkrats (fick i goddiebag)
- HV polo tröja
- Kingsland schabrak
- Lyckås schabrak

Mumms!!!!




Just nu


Dagen

Dagen har varit helt underbar. Spenderas i bloggmontern med Joanna, Sofia Genne och Dressyrmupparna. Otroligt sköna och underbara människor säger jag bara! Satt och käka på Donken idag igen tillsammans med dom och blev riktigt mätt hela dagen. Shoppade inget utan var mest i montern för att skriva autografer och idolbilder. Känner mig som en liten kändis konstigt nog. Haha...

Imorgon är sista och absolut ska det bli den bästa dagen! Sedan back to reality till gråa helvetes hålan. Skjut mig typ.. :(
image description

Kissie, mupp och jag :)


Lite mer

Visar allt på söndag! :D


På väg igen

Ingen lugn och ro här inte. Nu drar jag vidare till stallet för att fixa allt där och sedan ska jag direkt till showen, pepp! Idag har vi biljetter så det blir inte häng vid montern, dock går jag dit för att hälsa på alla :)


Shopping

Har shoppat endast 2 saker idag, dock otroligt nöjd med båda. Är på väg tillbaka nu mot Partille. Har umgåtts med SÅ fina människor. Linn Strelin, Lamia, Sofia Genne och otroligt sköna läsare. Älskar dagen otroligt! <3


GBG

Och så bär det av mot Göteborg. Lyx att mamma fixar H idag så jag inte behövde bli un fresh på morgonen så att säga. Vi ses :-)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2675778/images/2012/pic_190757042.jpg" class="image">


ÅRETS BLOGGFEST

Kommer vara där ALLA dagar inklusive Linn Olssons fest. Åh tagga! Självklart befinner vi oss i bloggmontern. Bara att komma förbi och kramas pussas. Love yaaa.



Bakning

Hej allihopa! Kör på en lite mer annorlunda kaka idag med mina vänner. Min ide, hehe. Kör på en vanlig chokladbolls recept och sedan lägger du smeten platt på en tallrik och strör över valfritt strössel och sedan sätter du in den i frysen i 10 minuter. Klart!

Fotad med iPhone:


Grönt kort

Herregud, blev lite kaos. Var vilse på Heden och hade tagit fel buss så vi blev 20 minuter sena till kursen men det löste sig. Visste väldigt mycket redan men vissa saker lärde jag mig. Slutade 1 timma tidigare pga att vi redan hade gått igenom allt vi skulle. Så nu ska jag bara bli medlem i en klubb och lösa tävlings licens och klara av Grönt kort och sedan är jag klar!

Nu ikväll ska jag skriva ut TR allmänna bestämmelser och sedan plugga inför mina 2 prov OCH läsa en Grönt Kort bok. Som ni kanske förstår är detta sista inlägget för idag, puss!


Imorgon

Imorgon har vi morgon fodring och ska mocka på morgonen. Mamma fixar med Hoffman senare på dagen. Ska åka direkt till Partille efter skolan och där ska jag gå på Grönt Kort kurs (FINALLY). Så det är väl i stort sett min dag. Kommer la hem vid 10 tiden skulle jag chansa på men vem vet, vi kanske inte hittar hem med kollektiv trafik? Wish me luck :)

Big Brother

Har nyss sagt hejdå till Ina och ska nu sätta mig och plugga kolla på Big Brother. En skandalserie som underhåller, minst sagt. Undrar om det kan slå Paradise Hotel Danmark? Tror ni det?

17.00

Är på väg till stallet nu i yrvädret. Har varit hemma en stund med Ina och vi tog ett mellanmål och satt och pratade. Ina är hemma nu och underhåller sig med något medan jag är här i stallet, kommet ändå hem om en timma. Ha det trevligt så länge!


Mot skolan

Hallelujah. 07.55 går jag hemifrån med ett glatt humör, eller...? Skola för första gången på en vecka, jag tror jag hade överlevt med en vecka mer lov. Men veckan blir KORT. Endast 3 fartfyllda dagar och kommer att ha och göra hela tiden så ingen vila för mig. Somnade 1 igår (idag) så är lite seg...

Drömmer mig bort till Fujariah... (bilden är tagen av mig)

Je m'appelle Sofia

Pluggar franska nyss med lite mer motivation än för 2 minuter sedan. Härligt att jag ligger lite bättre till där, kanske kan höja mig till VG. Haha, wie. Äntligen. Hade VG i 8:an men i första terminen i 9:an sänkte jag mig. Bra jobbat där. Men nu jävlar! :D

Flugsvamp

Oups, bit inte på mina naglar, det är giftigt ;)


Outfit

Såhär klär jag mig idag. KL pannband, HV POLO väst, mjukisbyxor och ett glatt humör. På grund av det fina vädret är jag ridsugen. Synd bara att hästen min inte ska sittas på.

I stallet ska jag mocka, fixa maten, ha insläppet, borsta och tricka lite med godis. Saknar min bäbis <3


Serierna jag kollar på

- Stylisterna

Stylisterna är en serie där det är unga människor som tävlar om att bli profisionella stylister. Här är bl.a Sofie från Sofis Mode domare. Priset är att få jobba på Sofies mode tidning vilket är mångas dröm. Detta går på Kanal 5 och det kommer nya avsnitt varje måndag. Jag sitter bänkad vid datorn så fort det kommer nya avsnitt och jag dyrkar det! Ett tips till er som älskar mode och allt där i mellan.


- The Hills

Den här serien är en reality. Alltså allt händer på riktigt, lite skådespeleri då och då förstås. Lauren, Kristen, Lo, Audrina och Stephanie är huvudrollerna just nu i säsong 5. Har dyrkat den här serien sedan December och har kollat 5 säsonger sedan dess. Korta avsnitt som jag kollar på så fort jag inte har något att göra. Serien hittar ni på MTV hemsida. Ett tips till er som älskar glamorösa och händelserika liv.
- Top model Sverige

Ja, jag följer strömmen och kollar med glädje Top model Sverige. En serie som har hållt på ganska länge och kommer nu med en säsong på Tv3. Nya avsnitt varje tisdag och jag sitter som bänkad här också framför datorn. En tävling där alla vill bli en profisionell modell och synas överallt. Jag gillar juryn och tycker det är ett underhållande program. Heja Jamilla!

- Mammor och Minimodeller

Detta är ett program jag har en hat-kärlek till. Ett fruktansvärt underhållande program som man både tycker och tänker till. Barnmodeller som bär smink, rakar benen och putar med läpparna är en skräck för mig. Vissa mammor har lite mer vett än andra medan andra vill ha HÖGT presterande barn både borta som hemma. Blir himla irriterad när jag kollar på det men kanske därför jag gillar det... Programmet sänds varje måndag på Tv3.


- Elsas värld

Efter att jag läst böckerna drogar jag nu Elsas värld på Tv3 varje Torsdag. Liknar inte böckerna som jag har läst men har ändå känslan av Sofie Fahrman. Ellen som spelar Elsa är helt otrolig. Inte lik Elsa i boken men en sådan härlig personlighet och hon bara strålar i kameran. Vad jag läser på Paows blogg verkar hon precis lika härlig. Dom 10 minuterna varje Torsdag är en höjdpunkt i sig.


-Ponnyakuten

Även Ponnyakuten följer jag strikt varje Söndag på Svtplay. Otroligt härlig serie som man lär sig väldigt mycket när man kollar på det. Ett program som kanske mer speglar min hoppy än dom ovan. Att även bloggaren Nellie är med det här året gör det lite mer klyshigt och roligt att kolla på. Jag gillar Tobias Larsson sätt att tänka på så det är kanske därför jag just fastnar för den här serien.

SÖNDAG

Åh söndag, ÄNTLIGEN söndag. Somnade halv 3 igår och vaknade vid 12 idag. Skönt som tusan att ÄNTLIGEN inte behöva ställa alarmet. Idag har jag no plans. Blir väl bara att ta det lugnt, fixa inför imorgon, städa, kanske träffa Disa, stallet och plugga. Ska bli en söndag helt utan ångest, skönt!

Men nu ska jag strax ner och käka mat eller kolla på The Hills några avsnitt. Hoppas ni har det! ♥

Vad händer...


Vad händer?

Sitter vid datorn och äter godis. Ska snart gå ner och möta några och så ska vi åka pulka! Härlig lördags kväll. Kommer kanske film sedan <3


Gå är kul men jag föredrar o dansa!


Blir ingen tolkning

För regnigt och då blir det ju inte så värst bra om man säger så ;) Men jag och & Joanna ska löshoppa Hoffman och jag ska borsta Hoffman och göra lite trick. Funderar på att lära honom att sänka huvudet som Linn gör med Cupido.
Tror det kan bli bra! Kommer film sedan :)

På g

Just nu dansar jag och Amanda loss och tränar på lite danser till Berg 211. Så jävla sexigt!! Vi kommer rocka dansgolvet och dansa till Ai se tu pego galet! 

En blogglista

1. Nämn något som gjorde dig glad idag?
-Att det gick så bra med Flisan när jag red henne idag. Haha, kul va? :)

2 Vad gjorde du kl 08 imorse?
- Vaknade av väckarklockan.

3 Det sista du sa ut högt...
- "Jag orkar inte"

4.Vad var det senaste du köpte:
- Nagellack från Depend

5. Vad är det för färg på din ytterdörr?
-Vit

6. Vad är det för väder hos dig nu?
- Det är mörkt och kyligt.

7. Godaste glass smaken?
- Half baked alla dagar!


8. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
-Ja

9. Drömmer du mardrömmar?
- Ja, väldigt ofta faktiskt

10.Höger eller vänsterhänt?
-Höger, yay, lever längre!

11. Favoritgodis?
- Smågodis i alla former

12.Hur många kuddar sover du med?
- 3

13. Är du kittlig?
- Ja! På magen så dör jag lite. Alla i klassen kittlar mig, hatar det verkligen. BLÄ

14. Snarkar du?
- Nej, inte enligt mig själv.

15. Stjärntecken?
- Jungfru.

Imorgon blir det tolkning

Imorgon blir det tolkning med  Joannas häst. Wie! Tagga bockning och avramlingar, eller..?
Här får ni några bilder där jag tolkade med Hoffman ♥

Videoblogg


Dagens Hoffman

- Vilade

17 februari

Åker till Allum nu med Joanna för att kolla runt och kanske köpa något litet. Är ju pank typ. Sedan ska Amanda hem till mig och vi ska laga tacos och så, hon har varit borta i en vecka typ från Norge så saknar henne!

Hoppas ni får en fin Fredag och jag uppdaterar senare vad jag köpte och hur kul vi hade det, hihi. Ha det :D

Nästa vecka

Nästa vecka är FULLspäckad. Gillar det dock men kommer knappt ha tid med bloggen at all. Tänkte visa lite vad jag ska göra som jag vet:
Som ni ser så är det fullt. Ganska bra tajming att Hoffman ska vila. Att vi ska vara på fest till typ 2 på natten och sedan ska jag ha morgon fodring, det vet jag inte hur jag ska se fixa riktigt. Haha.. Kanske inte kommer vara sådär jätte pigg i montern så att säga. Som tur är ska jag ju på Grönt Kort kursen med Amanda så vi kan stötta varandra för jag vet inte hur pigg jag kommer vara att plugga och sitta och lyssna 3 timmar både Tisdag och Torsdag, men det kommer det vara värt! Har ni också fullt upp? ♥

Mot stallet

Åker till stallet nu för att ta ut hästarna. Sedan ska jag mocka, fixa mat och sen ska jag borsta Hoffman en lång stund och prova mina nya godisar. Kanske kommer upp en liten videoblogg! :)


Hälta


Hoffmans status

Nu ska Hoffman vila i 2 veckor. Han har tydligen inte haft en ryttare ens förra året så Hoffman blev inriden förra året vilket känns sjukt. Jag är så sjukt stolt vad jag har åstadkommit med honom, så otroligt fin! Men,men. Känns så sjukt segt för jag vill rida och umgås med honom men jag antar att det är rättvist. Jag kommer sakna ridningen, haha. Nåja, allt för honom i guess..


Hästbak

Hoffman var halt när jag longerade nu också, blev dock mycket bättre efter uppvärmning som tur var. Nu blir det bara longering och joggning så att vi ser om det blir några framsteg.
Nu håller jag på att baka hästgodis. Gjorde receptet (HÄR) från min andra blogg, Ponnysanning. Ska bli spännande vad han tycker om dom imorgon. Hoppas att han gillar det! Blev också väldigt glad när jag såg att Hästmagazinet hade kommit, äntligen säger jag bara. Så nu ska jag sätta mig och ta en semla och sedan läsa tidning. Love!♥

Aldrig mer

Att jag har converse när det är snö..FRYSER IHJÄL UTAN VANTAR OCKSÅ


Visar runt i sadelkammaren

Visar mina saker jag har i sadelkammaren. Har mer saker i stallet men har sakerna jag inte alltid använder där. Har inte alls mycket men har bara haft 5 månader att samla på mig allt också


Halt

Är i stallet nu och ska longera Hoffman i ridhuset. Han haltade igår på höger fram så ska se hur det blir idag. Han var inte varm eller svullen i något ben och han verkade inte lida. Så ska se om det kan vara en sträckning eller bara stelhet innan man kontaktar veterinär :(


Kärlek

Bilderna är tagna från idag. Älskade häst ♥

Mot stallet!

Drar till stallet med mamma (är hemma..). Hoffman ska släppas i hagen och vi ska göra lite frihetsdressyr. Kommer massa bilder sedan. Men måste skynda mig nu. PUSS :D

Ivag pa lunch

Godmorgon pa er! Drar ivag pa lunch inne pa stan och kommer val strosa omkring dar. Ingenting speciellt hander idag annars :) Imorgon aker jag hem till Sverige igen, tydligen har det snoat jatte mycket? Ska forsoka fa med nagon som kan ta kort nagon dag. Men nu maste jag ga. Puss!

Hoffis

Medan jag ar i Holland tar mamma hand om min alskade bebis. Saknar han redan efter 1 dag. Just nu vilar han men pa onsdag ska jag hoppa. Ska forsoka se om mamma kanske kan filma eller nagot. Sa fort jag far pengar igen ska jag hopptrana for Louise. Har far ni en bild pa min alskade bastis sa lange.

Shopaholic

Har nyss varit i stan med pappa och varit pa nagra arenden. Kopte aven lite mys saker som jag ska ha kvar har. Strumpor, trosor, mjukisbyxor och sedan en ring som jag ska ha pa Linn Olssons event bl.a


Mot papi

Åker till pappa nu och kommer hem på onsdag. Kommer dock blogga därifrån såklart. Hoppas ni får en fin söndag :)

Dragen bild


En videoblogg med fart


Kvällen

Kvällen spenderades med fina folk hos Emelie. Dansade LOSS verkligen. Hade riktigt kul och det var hyfsat bra musik. Nu ska Amanda sova hos mig och imorgon måste jag packa för jag ska till pappa :) Ses!


Dagens Hoffman

Idag blev det tömkörning. Gick super och han går jätte fint när jag går bakom på marken. Började ute och skrittade i 20 minuter och sedan tog jag resterande 20 minuter i ridhuset. Han går i en jätte fin form i ridhuset och jobbar verkligen med ryggen. Sedan när jag red tillbaka så var hans ryggrad uppskjuten vilket betyder att han har höjt ryggen och jobbat på bra. Duktigt!

22.00

Humorn är på hög nivå..


True


Lov!

Nu är det äntligen lov. Härligt att vara ledig. Ska flyga till min pappa imorgon och stannar där till Torsdag. Sedan har jag inga större planer innan skolan börjar och vill inte direkt ha det heller. Jag hoppas det är lite varmare i Holland ;) Ska nog bestämma resemål till påsklovet när vi är där också. Vill åka antingen till Afrika eller Asien, vill till något varmt! :)

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra med Hoffman. Lutar mot att trimma i ridhuset men är verkligen inte sugen ;) Vill träna för tränare i dressyr, har ingen motivation annars. Nåja. Vi hörs!
image description

Kul att jag är pigg..

Hej! Orkade verkligen inte fest idag utan tog det ganska lugnt hemma nu innan. Ska dra iväg till Amanda för att mysa lite OCH hoppa hennes häst. Mer spontat kan det inte bli, runt tio ungefär ska vi hoppa så högt de går. Hahaha. Vill ni se film? :D♥

Kemi

Är i skolan nu och ska snart gå ner och köpa godis med Matilda, skolmaten smakar kattmat!

Efter skolan åker jag direkt för att klippa mig och senare vankas det fest. Ha det gott :)


21:06

Sitter och snackar skype just nu med roliga läsare. Fan vad gööööttt! Underbara!

Kort videohälsning


16:16

Efter en dusch drar jag mig vidare till Joanna för att sova där och mysa. Idag blev det en tur i det kalla vädret med Hoffman. Han var en buse idag och drog ihjält och bockade. Ovanligt för att vara en rödskäck som heter Hoffman. Woop woop. Söt häst.
Men nu ska jag dra. Imorgon är det Nationella prov imorgon. Heja! :D

Järn och kött


Grönt kort

Hittade äntligen en Grönt Kort kurs! Tack så hemskt mycket för alla tips. Jag och Amanda kommer befinna oss på Partille Ridklubb varje Tisdag och Torsdag vecka 8,9,10. Kommer bli så himla skönt och äntligen ha det gjort. 700 kronor går det på, thanks Daddy ♥ Kommer sedan tävla för antingen Nääs eller Gråbo men det lutar väldigt mycket för Gråbo :P

Alla som tävlar, från inbjudningstävling och uppåt ska ha tagit Grönt kort. Oavsett om man är häst- eller ponnyryttare, kusk eller voltigör.

 

Från det år ryttaren/kusken fyller 14 år är det obligatoriskt att ha ett eget Grönt kort. Du kan gå Grönt kort-kursen själv från och med det år du fyller 13. Barn som är 13 år och yngre kan rida på målsmans/annan myndig persons gröna kort. Barn rekommenderas ändå att delta i Grönt kort-kursen tillsammans med målsman som tar det Gröna kortet och ansvarar för barnets handlingar under tävling.


Skönt

Kom till stallet halv 5 och är på bussen hem nu. Red ett markarbete pass i ridhuset. Gick okej. Verkligen inte dåligt men min inspirations skala var inte på grönt. Men båda gjorde så gott vi kunde och det var ett nyttigt ridpass. Sedan fixade jag allt i stallet. Mocka var hur lätt som helst. Tog knappt 10 minuter. Så himla mycket tid sparar man :)

Nu ska jag hem och äta. Sedan blir det franska plugg och sedan The Hills och Top Model Sverige. Love life!


Nosgrimman

Tänkte visa er Hoffmans nya nosgrimma. Hans nya träna gick ju sönder men den här klarade sig. Gjorde nya hål på den och nu passar den relativt bra. Som ni ser sitter den fortfarande snett och passar inte perfekt men den är till för att vara fin. That's it :)


Vidrigt

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14331850.ab
-Mamman tvingade sin 3 åriga son att röka och dricka. VAFAN

SOFIA

S uper glad för tillfället
O trött. Är pepp på livet och vänner!
F an vad långt det är kvar till GBGHS
I mars är min och H dressyr debut
A lltid glad vad som än händer, eller?


Nationella prov

Har nyss gjort nationella prov. Kändes mycket enklare än vad jag hade trott. På torsdag är det tre timmars uppsats, tagga det. Hur gick det för er gott folk? :D

Såhär drogade är vi


En blogglista out of nowhere

Lovar du att vara ärlig?

Ja

Du heter:
Sofia

Låt som när du är ledsen sörjer till:
You learn - Takida

Beroende av:
Internet

Brukar du skratta för dig själv:
Ja, det har hänt

Vad står det i ditt senast inkomna SMS:
"ja<3"

Var bor du:
Floda

Äger du några converse:
Ja


Sprit, cider, vin eller öl:
Cider

Är du allergisk mot något:
Inte vad jag vet

Hur svarar du i mobilen:
Hallå

Antal timmar sömn inatt:
7 h

Brukar du komma i tid:
Japp, till dom sakerna jag känner mig motiverad att gå till iaf

När mår du bra:
När jag är med vänner, chillar eller i stallet

Hur känner du dig nu:
Trött

Vanligaste färg på dina kläder:
Mörka, tråkigt nog

Vad saknar du:
Jag saknar mitt liv eller vad man säger. Vill inte bli äldre..

Hade du en bra kväll igår:
Såklart. Chips, Amanda och Ponnyakuten är lovely!

Favorit dryck på morgonen:
Oboy

Rakar du benen:
Ja! Blir dock lite mindre nu på vintern xD

När brukar du oftast gå och lägga dig:
12 typ

Är du blyg:
Nej, lite för oblyg ibland kanske?

Sysslar du med någon idrott:
Ridsport

Har du spytt offentligt:
Tyvärr..

Är du nöjd med ditt liv:
Stundvis, är väl lite för negativ och tänker inte på "barnen i Afrika"..osv

Är du bortskämd:
Hatar ordet bortskämd egentligen. Bortskämd är nog bara ett ord alla avundsjuka har kommit på ;)

Vad gör du i morgon:
Någon rolig dressyrövning med Hoffman

Vad längtar du till:
Horseshow helgen i slutet av februari!

Har du bra vänner och äkta vänskap:
Ja det skulle jag verkligen påstå!♥


Hur gammal är du:
15

Gröna eller röda äpplen:
Finns inget godare än Pink Lady

Vilken tid gick du upp idag:
07.35

Har du sovit i din egen säng inatt:
Ja

Är det okej att gråta:
Självklart

När grät du senast:
Igår

Vad skulle du göra om du vann en miljon:
Spara och slösa galet mycket på samma gång. 800 000 skulle jag lägga undan tills jag blir 18 iaf

Bär du glasögon eller linser:
Har ett par replay glasögon men använder dom knappt. Även fall jag nog behöver det..

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder:
Nej, varför då?

Har du piercing:
Bara i öronen, tjatade dock på mamma dock om i naveln. Please?! Min dröm är ju att ha i tungen. Men fetglöm säger mamma..

Vill du gifta dig:
Maybe? Tror inte det. Känns så himla bekräftelsekåt typ

Vill du ha barn:
Vet inte än, men jag tror det

Är du bra på att laga mat:
När jag väl vill och orkar är jag en kock i köket. Enchiladas, tårtor, gratänger..

Är du flygrädd:
Ibland. Dock har jag flygit över 1000 gånger nu känns det som

Hur vig är du:
Lika vig som en planka. Typ.

Vad dricker du helst när du är törstig:
Vatten

Tror du på ett liv efter döden?
Jag hoppas och hoppas och hoppas!

Tycker du om sushi?
Sushi är dött, rått och åter dött. Varför skulle jag gilla det?

Vad äter du helst när du ser på film:
Marabou och solchips

Har du tandläkarskräck:
Har dragit ut typ 7-8 tänder så nej, känner typ alla komiskt nog.

Är du morgon- eller kvällsmänniska:
Båda. Är pigg hela tiden!

Vilken ögonfärg har du:
Gröna


Har du någon gång gråtit dig till sömns:
Flera gånger

Hur ofta tränar/motionerar du:
7 dagar i veckan

Senaste låt du hörde:
All this way


Duktiga Hoffman

Gud vad kul det var att träna i hagen. Tog det väldigt lugnt och hade inga krav. Han tappar så lätt intresset så måste verkligen hålla uppe det hela tiden med massvis av belöning i form av morötter och klappar. Det gick bättre än vad jag trodde. Han följer mig när jag "plockar" upp honom och sedan backar men annars blir det bara träning. Han kan puss helt och hållet nu och nästa trix är att han ska gå ner med huvudet mellan benen och lyfta på hoven. Det fattade han direkt! Detta ska jag göra 1 gång i veckan. Istället för att han bara ska vila kan vi nu leka och ha roligt på marken. Kommer nog ha måndagen som frihetsdressyr dag just för att jag slutar 20 över 3 och det är ganska sent.
Bilden är lånad av jojiiz.blogg.se

Frihetsdressyr

Idag skulle egentligen Hoffman vila men icke då! Idag blir det lite frihetsdressyr i hagen. Ska ha med massssaaa godis och morötter så att han verkligen får intresset att komma till mig. Kommer vara så mörkt så knappast kommer det komma upp en bild eller film men man ska aldrig säga aldrig. Hörs!

Inspirerad

Visst får man en push framåt av den här bilden? Har den som bakgrundsbild på mobilen så att jag ser den hela tiden! Sommaren 2012!


Drar iväg!

Nu åker jag till stallet för att hoppa i ridhuset. Sen går jag hem till Amanda och myser och kollar Ponnyakuten. Söndagsångesten finns inte på kartan. Hoppas ni får en lika trevlig söndag som jag har haft. Har också varit duktig att städa mitt rum, skrivit ut foton och gjort klart ett slöjdarbete. Puss!

Tryck f5


Svar:

Matilda om Vad jag ska göra idag:
Hej 
Har du hyrt Hoffman bara eller har du köpt honom? 
För det finns en häst på min ridskola (ölmstad rid och körsällskap) som heter Hoffman och de är sjukt lika! 
Tacksam för svar på min blogg:)

Kunde inte kommentera på din blogg så skriver här istället. Du har alldeles rätt. Hoffman hyr jag från ÖRKS. Han har förändrats ganska mycket sen jag fick honom men såhär kanske du känner igen han mer?

Förr:

Nu:


Nya skor

Kolla vad Peter kom hem med från Spanien. Ett par snygga sommarskor. Tänk till en fin klänning eller ett par shorts och röda tånaglar. Tjusigt!


Hemma hos Disa

Igår åkte jag hem till Disa i Alingsås. Vi hade en mysig kväll med godis och film. En go lördag. Ska åka hem om en timma för att ta lite kort i stallet och sedan åker jag hem igen :) hörs sen!


Rida

Nu blir det att åka till stallet i -16. Usch! Nåja. Ska först rida en sväng med Amanda ut och sedan drar jag in till ridhuset och trimmar lite. Rider på hackamore idag för att han ska vänja sig lite och inte vara så springig. Wish me luck :)

Lauren Conrad

Gråt inte över någon som inte skulle gråta över dig


Knutkalas

Kvällen spenderas med riktigt härliga vänner! Hade knutkalas och jag gjorde efterätt. Mummsi! Vi satt och pratade i flera,flera timmar och hade jätte mysigt :) Perfekt fredag kväll ♥

:

Sitter i min säng ny duschad och ska strax kolla film med mamma. Idag blev det ridning på hackamore med Hoffis. Gick väl sådär. Han gillar det inte utan blir ruskigt pigg och kastar med huvudet även fall jag knappt rör på händerna. Men han har ett sår i munnen så vill inte att ett bett ska ligga i munnen och göra det värre.
Skulle egentligen behöva plugga franska men o r k a r inte.


Mupp

Drar hemåt snart för att svara på Ponnysannings frågestund med Joanna :) Höres!


Såhär ser det ut

Blev jätte nöjd med täcket! Passade super! Han kommer ha det som stalltäcke nu och när det går upp mot 15 minus blir det både inne och ute :)


Köpt täcke

Har fått hem mitt halstäcke nu! Jätte fint. Tar kort på det sedan när det visas på bebis men ni kan se produktbilden nedan =) Detta täcke kommer han bara han inomhus då han står stilla och det finns ingen värme i stallet. Ute har han ett utan hals :)

Vad jag ska göra idag

Idag blir det ett riktigt ordentligt ridpass för H. Ska rida på tredelat bett och rida igenom lätt c:1 och träna på vägarna där. Om en månad tävlar jag min första dressyrtävling med H så jag måste ha lite koll på läget ;)


Hyrt om

Har hyrt om världens finaste häst till augusti nu. Känns helt amaziiiing <3333