Mot stan

Åker in mot stan för att se på bio! Kul :D Vilken bio är inte bestämt och om det ens blir en bio men kul blir det alltid. Känns lite sommarlov aktigt att göra lite spontana saker. Puss

Bilden är från igår


Ni borde kolla:

Helt otroligt. Jag fick en ordentlig tankeställare. Att hjälpa folk i situationer.. Hoppas ni får det också!!

Fångad av en stormvind

Bananas vad kallt det är ute! Blåser bort när som helst. Ska ta bussen nu och käka lunch med en kompis. Sedan ska jag träffa Amanda så ser vi vad vi hittar på. Blir FRUKTANSVÄRT otaggad när det är sådant väder. FUCK


Vad händer NU


Dagens roligaste

Dagens roligaste var när jag, Joanna och Klara satt och diskuterade om prostituerade i Bangladesh för jag hade läst en artikel om det i morse. Vi gick verkligen all in om det. Tjejerna får 4 spänn på att sälja sig själva en gång så dom blir köpte av killar 20 gånger per dag vilket blir 80 kronor, tragiskt :( Men det var inte det roliga utan det roliga var att vi diskuterade crazy om det och kom in på annat. Och när vi fattar att det är tyst i hela matsalen sitter alla och kollar på oss, inklusive lärare. Hade ju inte märkt något, haha.

Dagens roligaste ;)


Morgon i stallet

Åker till stallet nu, lite segt sådär. Ska mocka och allt nu också. Varför? Jo för att i kväll är det packat. Tåget runt 4 = hinner inte åka till Hoffman innan. Älsklingen får vila idag, värd efter igår då han blev svettig som en liten padda. Hörs senare!

Kolla bilden nedan! Vadå att det var fint när jag red hem? Blir rörd...


Mot mitt andra hem

Nu kör mamma mig till stallet om en stund. Hästarna har bytt hage och fick höra av Joanna att när hennes häst gick in till stallet brallade Hoffman som en idiot. Hade gärna sett det! Dagens planer blir att köra ett intensivt markarbete pass. Har varit himla loj och nästan tyckt synd om han när han får arbeta. Tänker han som en liten bebis, måste ta tag i det och bli lite hårdare på ett bra sätt. Så idag ska jag svettas med att ta fram lite bommar och kanske hoppa lite. Måste få bort hans extrema kulmage och sätta mer muskler.


Klicka f5

What do you think? =)

AMANDUS


Ojojoj


Första doppet

29 mars..


Bjuder på en bild

Har by the way bokat biljetter till bio på Fredag. Taggad för helg!

Bilder från igår del 1

Älskade häst..







Sol

Idag blir en fet dag! Sol, 14 grader och vårkläder. Känns verkligen som nära sommaren. Innan man kollar väderprognosen iaf då man ser att det ska börja snöa snart. Men nu lever man i nuet, kolla bilden lixom:


Käkar vindruvor

Hej allihopa! Sitter och käkar vindruvor och FÖRSÖKER plugga. Har kollat stylisterna och ska nu kolla top model efter att ha pluggat. Mums!

Imorgon är en smashing dag. Ska boka biljetter till bio, käka glass efter skolan och sedan bli fotad! Sooo najs helt enkelt.

Var även i stallet i 4 timmar idag med Joanna. Helt otroliga bilder fick vi till. Andan åkte ur mig, upp på tavla NU. Ni får se smakprov nu och resten imorgon. Omajgawd..


Tisdags outfit

Såhär vacker är jag idag den här 18 gradiga dagen. Shorts och blus, mums!


Måndag

Hejsan! Kommer hem från skolan nu = AP sent. Fy. Hela dagen är ju borta. Nu ska jag sätta mig ner och plugga lite glosor direkt så att jag inte skiter i det. Ska försöka komma iväg till stallet i någonlunda tid, runt halv 6 om bussen går. Ska kolla big brother med våfflor om jag hinner det också. Måndagen kan bli OKEJ om jag hinner med allt. Pussiduss!

Drömmer mig bort till sommaren. Underbart väder ju!

Lite veckoplanering

Här kommer en veckoplanering. Allt kommer inte vara exakt med på ett ungefär. Kulkul att fota och bli FOTAD. Mums!

Tisdag: Fotografering med hästarna i paddocken. Snygg outfit och fina foton!

Onsdag: Fotografering på mig och Joanna.

Torsdag: Träffa en kompis

Fredag: Bio/stan/myskväll med några

Lördag: Festligheter

Söndag: Uteritt och kalas


Måndags outfit

Såhär ser jag ut idag. Kändes som sommarlov i helgen så helt taggad är jag inte på skola. Somnade efter 12 så är ganska trött om man säger så!


Cinnamon challenge

Haha kolla när Matilda käkar kanel. Tror du hon klarar det?!


Uteritt

Red ut i nästan 3 timmar idag inklusive fika på 40 minuter. Vädret var amazing och det var gott med fika! Väldigt mysigt, har blivit en ny tradition. Samma sak om en vecka. Hoffman älskar det, trök att stå i en hage flera timmar. Nu fick han komma ut långt ute i skogen. Härligt!


Dagens lista

Väder: 15 grader och sol
Humör: Idag är jag på glatt humör!
Vaknade upp: Hos Joanna
Gjort hittills: Solat lite, promenerat, ätit frukost, åkt till stallet, fixat mat, vatten och mockat.
Gör nu: Rider med Amanda på långritt med fika.
Gör sen: Får se!


Dagens outfit

Såhär såg jag ut idag i det fina vårvädret! Kläderna kommer från tråkiga affärer som Lindex och Jc typ..


Lördags uteritt

Red i 45 minuter idag. Red ut utan mål eller syften. Galopperade på ängar och hade skoj. Konstigt nog har inte Hoffman släppt sin bockningsperiod. Var såhäääär nära på att käka asfalt idag! Skulle hoppa över ett dike som vi alltid har gjort. Dock inte på väldigt länge. Och direkt efter diket kör han 2 rejäla bockningar. Har ju fått bättre balans nu så jag satt kvar ändå. Phjuh säger jag bara..


Just nu

Ridning på ängen:


Vad jag köpte..


Lunch i stan

Är just nu på ett café inne i stan med Disa. Åkte in runt 12 och har varit och gått omkring. Har fått med mig lite saker hem också men det får ni se sedan. Puss!


En ponny jag kan tänka mig...

En fantastiskt fin och kapabel ponny. Älskar att hoppa och gör det med riktigt  bra teknik. Har ett stort mod. Känslig och otroligt kvick i benen med en bra galopp. Lugn och snäll i all hantering. Trafiksäker. Tränar regelbundet för Maggan Bäckström och Ted Nätterqvist. 
Agnes är en tysk import efter Mondeo , Mylord.
ALL utrustning ingår. Lånas ej ut.
Vi säljer Agnes pga att Amanda är 19 år o. får då bara tävla avd.B  
Tävlar i dagsläget La Msv B i hoppning men har kapacitet för mer.

Pris 130 000 kr

Stuteri MW

Som kanske några vet ska jag på ridläger i sommar. Har varit på ridläger 2 gånger innan och det var på Wiebo när jag gick på ridskola. Så detta är första gången jag tar med egen häst! Så himla kul :) Ridlägret ligger i Halland och heter Stuteri MW (http://www.stuterimw.com/ridlager.html). Jag kommer vara där med cirka 20/30 stycken andra. Lägret är redan fullt. Det är 2 läger på samma vecka, ett för ridskoleryttare och ett för privatryttare.

Tror detta kommer bli så himla roligt! Kommer vara där 1-7 juli, alltså i en vecka. Hoffman kommer stå i rasthage på dagen och en box på natten. På dagarna är det 2 ridpass som man får välja själv. Alltså hoppning, dressyr, markarbete, uteritt eller teräng. Kommer få rida Hoffman galet mycket innan så han orkar, haha. Kommer bli så himla roligt :D


Jogging

Väljer att ta en joggingtur till stallet idag. Årets första tripp. Ska bara fixa stallet, borsta hästen och så. Inget mer med det. Hoffman ska vila idag, Fredag har blivit hans officiella vilodag då jag föredrar att vara fri från att rida och så.
Senare kommer Disa hit och jag får se vad vi hittar på. Kul ska vi ha vilket fall i alla fall. See ya!

Följ mig!

Skaffa instagram och följ mig på "sofiaanderberg"! Puss :D


Uteritt


Vinnare

Vann ännu en tävling idag. Helt sjukt vad jag vinner! Täcken, stigbyglar och nu... ETT HV POLO schabrak! Vääärt. Gratis och gott! Tack så himla mycket http://josgeb.blogg.se/ :D


Dagens outfit

Redan torsdag! Idag kommer inlägg+filmer om hur det gick igår. Även lite planer för sommaren. Är ganska trött då vi åkte till stallet väääldigt sent för att byta täcke på extremt svettiga Hoffman och ge kväll. Men men. Ska dra nu!


Muums


Tandläkaren

Var nyss i stallet för att vara med på Hoffmans tandläkarbesök. Ska dit igen vid 23.00 för att ge kvällen för han var för drogad ;)

Träningen berättar jag om imorgon när filmer har kommit upp :-)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2675778/images/2012/pic_194949675.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2675778/images/2012/pic_194949675.jpg" class="image">


Hoffmans foderstat

Eftersom Hoffman har blivit så smal hat vi ändrat lite på hans foderstat. Nu mera får han 11 kg hö, 1/2 kilo lusern, ett mått b-vitamin, mineraler, morötter och 1 kg pellets. Kommer öka lite för han men vill inte att han ska öka för snabbt :-)


Rast

Efter skolan hänger Annelie med hem och sedan ska vi ta spruta. Kill me!! Ikväll är det hoppträning, tagga.


Daily

Såhär ser jag ut den här soliga onsdagen! Morgonen spenderas i gympahallen då jag ska drömma 6:orna. Skönt att missa språket! Jaja. Ha det skönt.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2675778/images/2012/pic_194854577.jpg" class="image">


Visste du att..

..jag alltid putsar min utrustning efter varje ridpass?

..jag inte provred/träffade Hoffman innan vi hämtade honom? Hade sett en bild. Så vi köpte grisen i säcken och oj sådan tur jag hade.

..jag pluggar knappt. Pluggade tex bara dagen innan till NO nationella. Gör det hellre i skolan.

..jag blir snålare desto mer pengar jag får? Håller dom hårt i handen. Men om jag har tex 200 kronor köper jag slut direkt.


Fika

Tog en fika med Linn Olsson förut. Satt i över en timma och snackade. Härligt med folk som man kan snacka om allt med. Det var jätte mysigt och vi hörs nog snart igen.

Ikväll blir det att rida Hoffman tror jag, släppa Flisan och ta kvällen i stallet. Ha det skönt! :-)


Tisdag

2 dagen på veckan! Början skolan med teori i idrott, slöjd och sedan NP i kemi labb. Oj vad jag ser fram emot det...

Efter skolan drar jag in till stan direkt för att ta en fika med en chey. Ikväll åker jag till stallet för att ha kväll och fixa hästarna.

Såhär ser jag ut idag!


Dagens ridpass

Gud vad det gick bra idag med Hoffman. Allt satt! Hade bra i ställning innan jag ens hade satt på utrustningen så det gjorde nog mycket. Hans sadel har börjat röra sig otroligt mycket vilket medför att jag måste sadla om flera gånger. MEN idag fick jag låna en gelépadd av en som står i stallet. Höll tummarna på att det skulle gå bra. Och det gjorde det!! Satt helt stilla, både sadeln och jag. Fick mer inverkan och bättre sits samtidigt som att Hoffman och jag kunde koncentrera oss på sitt. Så en sådan skall köpas så fort som möjligt :-)

Red i paddocken även fall klockan var 6. Sol och blå himmel! Red igenom honom i 1 timma. Fick till klockrena galoppfattningar och kunde rulla på en volt utan att tänka så mycket, vilket var omöjligt för 4 månader sedan. Min kille gick i fin form i alla gångarter och även skänkelvikningar. Snacka om att jag är glad!! Tagga träning på onsdag :D


Dagens outfit

Såhär ser jag ut denna soliga måndag. Spenderade 3 timmar i sportkläder men sedan åkte detta på. Löshåret fick också sitta idag, var en sådan dag helt enkelt ;)


Kläder i mängder

Fick hem en kasse med kläder av min brors flickvän för att senare vara miljoner klädesplagg rikare. Snyggaste jag har sett, skojar inte. Har typ 10+ shorts nu, antagligen min balklänning, flera blusar, kavajer, jackor you name it. Nu klockan 11 har jag rensat allt. Wiee!!

Först på köplistan: Sommarskor (klackar/sandaler/ballerina), bikini och tretorn.


Jävla idioter!!

Vad håller dom på med? Vilken jävla katastrof!!!! Sluta kasta saker mot våra hästar. Modiga poliser!!

Volleyboll

Imorgon blir det volleyboll turnering hela förmiddagen. Sjukt kul! Taggad till tusen, haha. Älskar typ volleyboll.
Btw...
Idag färgade jag mitt hår också, till en något mörkare nyans. Mitt löshår var för mörkt till mitt hår men nu passar det som tur är :)

3 timmars uteritt

Blev en 3 timmars lång uteritt i bara skritt idag. Badade lite med hästarna och Hoffman går ju verkligen bananas när han ser vatten.

Satte oss och fikade ganska länge också med saft, gifflar och kakor. Så himla mysigt :)

Skönt med långa uteritter i skritt ibland också!


Sjömonstret

Kolla videon


Picture


18/3

Idag ska jag och Amanda rida ut på en lång skritttur med fika. Mysigt! Tar med kameran så kanske klickar en eller två bilder som ni kan få se. Sedan ska jag vara med Amanda resten av dagen. Älskar verkligen söndagar!


Bloggtävling

Självklart är jag med och tävlar på Josgeb om ett HV-polo schabrak.
http://www.hippoteket.com/
Länk till inlägget: http://josgeb.blogg.se/category/bloggtavlingar.html

Hoffmans våroutfit

Äntligen är det vår säger jag bara. Min häst fäller som en idiot, speciellt på dom vita partierna. Imorgon ska det regna så 100 gram + ofodrat regntäcke blir det för Hoffmans del.

Vad har ni på era hästar för täcke? ;)


Stallet lite snabbt


Train

Sitter på tåget nu från Alingsås. Eftermiddagen har spenderats med Disa med gött snack! Nu ska jag ta bussen direkt till stallet för att fixa ordning och sedan ta in dom. Går kanske en promenad med min lilla polle också.

Kvällens planer är att umgås med min familj och ta det lugnt. Imorgon ska jag och Amanda rida ut på dagen och sedan blir det mys då hon fyllde år i Fredags, grattis igen!

Hörs later on :)


Första hoppträningen

På onsdag blir äntligen första hoppträningen av! Har valt att hoppa första gången på träning då jag vill att det ska vara en tränare som talar om vad jag ska göra! Har ju inte hoppat på 5 veckor cirka så ringrostiga är vi allt. Kan tänka mig att han är lite glad på hinder också!

Ska ragga någon att ta kort/filma men jag antar att det blir mammsen :-)


Igår

Hej! Blev ingen uppdatering som jag trodde... Igår var vi först hos Ina och åt tacos och sedan gick vi till en kompis där det var några andra. Kollade på 2 filmer och sedan körde vi straffpoker. Drog sedan hem halv 1 typ och sedan käka vi glass mitt i natten hos Ina. Mysig fredag :-)

Vaknade upp och åt en pannkaksfrukost och nu vet jag inte riktigt vad planerna blir idag. Vi får se helt enkelt men ska iaf träffa Disa!

Ha det underbart :-)


Bloggtävling

Tävlar om en riktigt snygg Kingsland tröja hos Teamjumpers! Hääääär kan du tävla också!
image description

Vad händer idag?


Saker planerade inför sommaren:

Har inte så mycket planerat för den ljuva sommaren vilket känns helt underbart. Bara vara så spontan, åka till Frillesås, ta tåget till falsterbo osv. Leva livet!

Det jag SKA göra i sommar är att åka på ridläger i juli och sedan åka till Holland med underbara vänner i augusti. As nice! :-)

Sommaren är härlig på alla sätt och vis. Alla är så glada och goa, inga sura miner på sommaren inte!


Torsdag

Hej allihopa! Dagen har varit helt okej idag, en vanlig skoldag helt enkelt. Efter skolan gick jag med Ina och Matilda hem till utlänningen Joanna <3 Hon har varit borta aplänge så det kändes jätte bra! Har bloggat klart för Ponnysanning till imorgon och inget plugg. Så kvällen kommer bestå av Djungelns drottning och Big Brother. Lööve.

Men nu är stallkläderna och jag ska ta den 2 minuter långa bussresan för att fixa stallet och vänta in veterinären. Min veterinär var magsjuk så det blir bara snabb spruta och ingen raspning idag tyvärr. Men det blir någon annan dag.. Viktigaste är ju den där jäkla sprutan ;)


Spruta och tandläkaren

Imorgon kommer veterinären till stallet för att ge spruta och kolla tänderna på Hoffman. Så efter det blir det några dagars vila. Hoppas att han inte reagerar allt för mycket på det.

På tal om spruta vet jag inte om jag ska ta gardacil sprutan? Den är gratis men jag fullkomligt HATAR sprutor. Att alla säger att den gör ont gör inte saken bättre. Har du tagit den?


Lalala

Sofia Anderberg ♥ Hoffman

2 bilder från idag

Vi börjar sakta. Tack ANNELIE!




Hoffmans goda mat

Mums, soppa... Morötter, pellets, mineraler och vatten.


Pyssel

Har friserat Hoffman och borstat han noga utomhus i solen. Riktigt skönt! Snart kommer Annelie och jag ska rida på en äng så tar hon kort. Kan nästan lova er en stor fet fin bild bomb sen!


Nationella prov

Ja, nu är NP prov i kemi avklarad. Slutar om 2 timmar, trevligt! Senare idag blir det photoshoot på ängen där min favorit fotograf Annelie tar kort! Mums :-) Hörs!


Anmälde mig precis

Anmälde mig precis till Stuteri MWs träningsläger. Jippyyy! :D

Sol

Idag är det verkligen vår på hög nivå! Snacka om att jag är glad. Idag släppte jag till och med ut min kanin i hans utebur 1 timma så att han ska börja vänja sig lite.

Klockan är 5 och det är fortfarande strålande sol ute och fåglarna kvittrar. Efter skolan satte jag mig och kollade på BB. Trevligt! Men nu är jag påväg till stallet.

Hoffman ska vila idag men vi ska bara busa lite i ridhuset med godis. Lite trick och annat!

Hoppas ni får en grym eftermiddag!


Våren är kommen

Blev en härlig uteritt på Hoffman idag. Mådde dock inte så bra så det kunde vart bättre. Inget bus idag utan var bara gamla Hoffman. Såhär söt var han idag!

Somliga sover bort dagen

Vaknade 1 idag av att telefonen ringde. Igår natt låg jag och pratade med Alexandra Hollesen i flera timmar. Herregud vad trött jag är nu. Är på väg till stallet nu i alla fall. En lång uteritt står på schemat, 10 grader ute ju!

Såhär ser jag ut idag. Crw fleece, Hv polo väst, Hv polo strumpor och back 2 back ridbyxor :)


Humor


Bilder från idag

Såhär såg jag och Hoffis ut idag. Fina va? =)

Bockkungen..


Skogstur


2 hästar

Idag blir det ridning av 2 hästar. Min lilla bebis och Flisan. Planeringen ser väl ut så att jag rider ut en sväng på H och sedan kör markarbete med Flisan. Inga höga hinder då hon är väldans vild och vet inte om jag har lust att flyga idag igen ;) Bilder kommer förhoppningsvis!


Nästa station: Kållered

Tar tåget mot Kållered idag igen för att gå till Hööks. Jäkla saltsten säger jag bara. Paj i mitten, rakt av så att det kunde man ju inte precis använda. Ska byta den mot en ny och bättre. Fy!


Jag ÄLSKAR WILLE


Dagens outfit

Equi gard skydd
Globus lindor
Showmaster ridtäcke
Random schabrak
Kompott träns


Blandad kompott

Detta köpte jag idag! Var i stan och Hööks en sväng efter att jag hade sovit hos min kusin. Nödvändiga saker!

Saltsten
Ögonbrynspenna
Foundation


Läger

Imorgon ska jag faktiskt boka ridläger till i sommar!! Vilket får ni se..


Bus

ÄNTLIGEN! Efter vilan...första galoppen.. Först kapplöpning.. Bockning...käka grus :D


Dagens:


Euphoria


SISTA FUCKING DAGEN

Puuuh, äntligen. Det börjar dra mot sitt slut. Om 4 timmar är förhoppningsvis en glad Sofia och Amanda på väg hem. Let's hope! Har fyllt på magen med chokladbollar och semlor. Nu jäklar ska det firas i förskott. Jag har dock blivit mer tjock än smal när jag gått den här kursen. Fikan står ju ut genom öronen sedan.

Fatta vad mycket tid jag kommer ha nu. Dessa 24 timmar i 3 veckor har jag spenderat på kurs. Sjukt stolt att jag pallade :D Önska mig lycka till att jag klarar provet!


Vip

Haha fräsigt. Är vip medlem i en facebook grupp så är med i tävlingar och event och så. Respekt ;)


Räls

Bild lånad från http://isabellanilsson.devote.se/.
Imorgon ska jag till tandläkaren. Ska bestämma om jag ska ha räls eller inte. Hmm..

DELA

KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo.


Känner mig sjuk

Fy tusan. Känner mig sjuk men kan tyvärr inte bli det då jag har prov och tandläkaren imorgon. TO BAD. Ska käka ett knäckebröd nu och sedan kolla lite på big brother. Plugga får jag göra sedan :P


Uteritt i 1,15 min

Uteritt med Amanda och Annelie stod på schemat idag. Mest skritt men också lite trav. Passade på att plaska lite i vattnet också när vi red förbi, det uppskattades från Hoffman.


Det var ruskigt kallt och blåste mycket. Hoffman var spänd och hoppade lite åt allt möjligt, han var också väldigt pigg och tyvärr började han galoppera/små stegra. Men han var ren även efter det så det var nog ingen fara. Kall men nyttig uteritt!


Vill du ta grönt kort?

Tror du att du kommer tävla någon gång i ditt liv? Om 1 år, 10 år eller kanske 40 år? Då kan du passa på att ta grönt kort i Partille. 3 veckor, två lektioner i veckan och sedan har du det. 18 timmar för en sak som du kommer behöva lååång tid framöver. För 700 kronor får du ett grönt kort, en bra utbildning och god fika (överdriver inte, bullar,kaffe och kakor MINST). Partille har nu en ny kurs vecka 11,12 och 13. Passa på att anmäla dig. Deras hemsida hittar du HÄR.

Från Floda tar du bara tåget till Partille, går till allum och sedan tar du 516 bussen från Partille centrum. Därifrån tar det 2 minuter att gå. Smidigt och värt!

Törstigaste hästen

Jag tror(vet) att Hoffman är den törstigaste hästen på denna jord. Varje natt i boxen dricker han cirka 20 liter, när jag är ute och rider drar han ner huvudet, som på bilden, och sörplar i sig vatten. I början när jag hade han vågade han inte ens gå i vattenpölarna och nu slukar han dom!


Kost + grönt kort

Hejsan! Är på väg ner till tåget nu för att vara på näst sista dagen på Grönt Kort kursen. Brukar åka till stallet direkt efter skolan men eftersom jag gjorde klart det innan tog jag det relativt lugnt hemma. Gjorde bl.a. klart inläggen för imorgon på Ponnysanning. Åt även ett mellanmål som bestod av juice, fralla med ost och yoghurt med hemmagjord müsli.

Har också med en kokoschoklad som jag har att tugga på vägen dit och hem. Måste stilla mitt sockerbehov när jag ersatt nutella mackor till något nyttigare.

Slut babblat för mig, kommer några inlägg sen. Puss!


Hurtig

Var nere i stallet halv sju för att göra ordning ALLT. Fodra, fylla på vatten i hagen + i boxen, mocka, lyfta upp hö till loftet och packa hö. Det roliga var att jag var inte ens trött. Att somna vid 10 lönar sig.

Nu har jag på mig idrottskläderna för 08.10 har jag idrott. Snacka om morgongympa så att säga. Men sminket är med och också handduken, skönt att duscha och så på i skolan så behöver man inte stressa på morgonen ;) Ha en underbar dag för det ska jag ha!

Min frukost

Yoghurt sprängfylld med kiwi, passionsfrukt och banan. Pricken över i är dom torkade jordgubbarna och hallonen. Till detta dricker jag juice och äter en avokade+keso knäckebröd (huuuur gott som helst med örtsalt till)

 


10 månader


Ina sjunger


I min iPhone


Frukost

Yoghurt med kiwi, banan och torkade jordgubbar. Macka med rostbiff, brieost, sallad och paprika. Hälsosamt och gott!


Tävlar

Är med och tävlar om detta fina priset. Tävla du också: http://bestriders.blogg.se/2012/january/blogg-tavling.html

 


Myskväll

Hemma efter en myskväll hos Amanda. Kollade ponnyakuten och kontoret bland annat. Ska bara lägga mig ner och sova efter en lyckad helg. Underbara vänner jag har :) Imorgon blir det en relativt lugn dag. Blandad med plugg och en uteritt på Hoffman men också något avsnitt av Big Brother. Ska sova tidigt imorgon, fan nu måste jag få bättre sämnrutiner. 10 every day!


Ingen tävling

Det blir tyvärr ingen tävling för Joanna då transporten krånglade... Så nu har jag haft all tid i världen. Har putsat "alla" mina 3 träns plus andra delar, borstat hästen noga och nu är jag på väg ut. Blir en skritt tur idag igen i all ära. Börjar bli lite långtråkigt ;) Bilderna nedan är på vår tur än så länge..


2 par skor

Har börjat falla lite för klackar faktiskt. Tyckte det var lite för "mycket" förut men nu har jag ändrat åsikt :D Jag som är så kort passar det perfekt! Blir cirka 174 med ett par klackar som är typ 10 cm. När jag får pengar över ska jag köpa ett par till skor. Det som står mellan är väl antingen ett par mer fest/fin skor eller ett par vardags skor till stan, bio etc. Om ni fick välja, 1 eller 2?


Wildflower från Kenza - 995:-


Nelly Shoes - 399:-


Dressyrtävling

Imorgon blir det att kolla när Joanna rider dressyr för första gången på CR med Flisan. Spännande att se hur det går. Idag rymde ju Flisan när jag skulle ta ut henne till hagen (hehe Joanna får reda på det nu) men hon sprang bara till grannen och käkade gräs. Dumma häst ^^ Gick och hämtade henne utan att hon brydde sig, haha.

Men,men. Kommer hålla tummarna att det blir en fin ritt. Lilla pollen är ju rädd för vita staket och synden är ju att det är just det som är på dressyrtävling. Oups...
Ska upp och fodra och fixa med Hoffman innan så det blir bra. Hörs ♥
Quarterhästen Rob Lisa:


Såhär ser jag ut

Klänning, kavaj, klackar och nylonstrumpor är vad jag har på mig. Är på väg hem nu. Kvällen spenderas med en fin vän, hörs lite senare <3


Dop

Bästa lillebror <3


Dagens outfit

Såhär ser jag ut idag. Första gången ridkläder på 3 veckor! Pikeur ridbyxor och crw fleecetröja pryder mig idag. Strumporna matchar såklart ;)


Lite festbilder

Grym kväll med massa fina vänner. Riktigt kul! Bilderna får säga sitt :)


Skol-DM

Nu är det snart skol-dm igen. Förra del omgången vann jag men nu är det den kvarstående finalen. Rider ponny vilket jag inte har gjort sen dess (november) så vet inte hur det kommer gå. Men i alla fall. Innan skol-dm:et vill jag köpa antingen stövlar eller racesafe väst. Racesafe västen är sjukt snygg men jag har redan en väst och jag rider nästan ALDRIG med väst. Stövlar kan jag använda till tävling och träning men nackdelen är väl att det kostar. Men något av det :D
Året innan såg det ut såhär:

Läget under kontroll


Trask

Traskar hemåt efter en relativt aktiv dag i skolan. Ska bara byta om och sedan cykla (omajgawd, våren är kommen!!!!) till stallet. Där ska jag fixa allt och kanske ut på en liten promenad med korven. Ikväll vankas det party, känner mig seg nu men det blir säkert nice! Hörs senare :)


17 maj

Den 17 maj ska jag och Hoffman göra något väldigt speciellt. Inte direkt något jag någonsin tänkt på. Kan ni gissa?


20 minutarn'

Åkte till stallet direkt efter skolan och var där halv 4. Är på busshållplatsen nu och väntar bussen till Partille. Hur sjukt att jag hann mocka, fylla på vatten i hagen och i boxen, fixa alla påser inklusive insläpp OCH hälsa på bebis. Sa någon snabb?

Ska iväg på kurs idag igen, 18 timmars kurs, mums... Efter Partille ska jag bara hem och chilla. Inget plugg.. Eller? ;)


Helgens planer:

Såhär ser min helg ut, mums på den!

Fredag: Pardey!
Lördag: Först dop och på kvällen antingen Landvetter eller tacoskväll med fina vänner <3
Söndag: Hänga med Joanna till dressyrtävling och tacoskväll om det inte blir av dagen innan.

Hur nice? Ska bli super kul ju! :)