Dålig uppdatering

Kommer hem från stallet förut efter en 1 timmas ute ritt. Kollar nu på Big Brother LIVE.. Hinner inte blogga! Fullt upp! Imorgon åker jag till Holland och måste åka till Hoffman på morgonen. Gooosh. Hinner inte ens blogga. Ska iväg typ vid 6, dör. Så måste blogga och packa. Ha det!

Fetaste dagen

Grym dag på Liseberg! Rebecca och Fiona är bara sååå snygga. Floppar lite sådär. Hade en grym aora runt om sig, vi var dessutom längst fram nästan och hoppade till musiken. Grym Onsdag!

Senare såg jag och Joanna Andreas Wijk som vi sprang till och tog en bild, underbart om något! Så jäkla snygg!

Träffade även flera andra kompisar vilket var super skoj <3


Egen kjol

Kolla min kjol som jag har gjort helt själv i slöjden! En halvcirkel kjol med linning och allt. As nöjd! Jag suger i slöjd men den här kommer jag lätt använda till ett vitt linne och ett par snygga skor. As fränt att jag har gjort den själv, hänger i min garderob nu :D

Nya skor

Åkte in till stan direkt efter skolan med Ina och Joanna och passade på att köpa nya skor. Köpte ett par pumps som jag kommer ha på bröllopet i helgen och även på balen eller skolavslutningen. Dom är lackade och ganska höga. Men dom är enkla att gå i! Nöjd :)
Kunde inte ta en rättvis bild så tog en från Google!

Vem ska vinna BB?

SemonieOfSweden - Haninges Stolthet! ([email protected]) om Some stuffs:
Vem hoppas du vinner Big Brother på söndag? :)


Vilken rolig fråga! Jag verkligen älskar Big Brother. Kollar på det varje dag och stalkar även deras nya klipp och hemsida. Älskar verkligen Amandus och Hanna J grovt mycket. Känns lite som mina syskon (eller älsklingar). Annica tycker jag är lite för skrikig men samtidigt gillar jag ibland hur hon är. Att alla tycker att Amandus är falsk LACKAR jag på. Och att vara snäll och förståndig är tydligen att slicka röv. Arrrgh, får panik ibland. Den jag tycker ska få vinna BB är dock Hanna då hon ska få ge sina barn det dom vill + att hon är så underbar och snäll! Du då? ;)

Some stuffs

Lite saker jag och mamma köpte idag när vi handlade mat på Ica Maxi. Himla bra saker ;) Balsam och inpackning för mitt hår som är nyslingat. Finns även aloe vera i balsamet = skit bra. Sedan är det kam + tofsar vilket alltid är nödvändigt. BUS som är GRYM! Har fått bästa recentionerna och sätter färgen direkt. Till sist ett rosa läppstift från Isadora som är bedorande ;)

Hemma hos Joanna

Är just nu hemma hos Joanna. Dagen i skolan var väldigt slapp. Hade bara konsert, för innan dess var jag hos tandläkaren. Fick reda på att jag ska ha räls i höst vilket jag faktiskt är ganska glad över. Vill ha helt perfekta tänder!

Ska chilla nu och baka kladdkaka. Sen ska jag rida Hoffman i paddocken. Vädret är inte direkt det roligaste (fan, typiskt Sverige) men får göra det bästa av situationen. Hörs senare!
Bilden över är från Holland 2011 när jag var där med Joanna.

Tack mamma

Igår när jag kom till stallet hade mamma kommit dit med saltsten, mineraler och flugsprej! Hon som inte kan något om hästar, tack <3


Tisdag

Idag är det tisdag! Åker till tandläkarn nu för att snacka om räls. Sedan blir det åka tillbaka till skolan där vi ska ha konsert. Gaaah, vet INTE om jag vågar sjunga ><
Ikväll rider jag i paddocken och skuttar lite tror jag med Jennifer. Soft Tisdag blir det i alla fall.

Longering

Dagens ridpass blev longering. Tog lite bilder också! Anledningen varför jag inte använder inspänning är för att jag hade ett mål idag och det var att han skulle kunna gå avslappnad i slutet med halsen neråt och höjd rygg vilket han gjorde i slutet så jag är nöjd!

Lite mer blond..


Vad gör jag halv 11?


Liseberg

Är på Liseberg med Amanda nu. Värmen steker så vi passar på att sola lite på våra bleka ben. Vi är några stämband fattigare men en upplevelse rikare. Väldigt kul att vara här!

Om 3 timmar ska jag iväg till min bror. Ska äta morsdag middag där med familjen. Sen blir det stallet väldigt sent idag. Ska mocka och skritta ut efter träningen imorgon.

Kolla glassen jag köpte nyss, sommaren är verkligen här!


Vad händer imorgon?????


Morsdag

Idag är det morsdag! Var är planerna för lilla mig idag? Jo först ska jag åka till stallet för jag glömde mitt fritidskort där, kan lika väl passa på att mocka då. Sedan drar jag och Amanda till Liseberg. Wiho! Spenderar hela dagen där med Amanda och massa attraktioner. Kommer bli ruskigt kul. Kul att Sverige vann igår på Eurovision song contest btw, grattis eller något ;)
Bild från koutsläppet med mina FINA vänner!!

Fotat

Kom hem vid 12 idag på natten från stallet. Var där ett ganska bra tag för att fota Amanda och Pappe och samtidigt skritta Hoffis. Tråkigt nog märkte jag att hans ögat var svullet när jag tog in honom. Blir att tillkalla veterinär på måndag. KUL. Alltid något med bebisen. Jaja, här får ni se några bilder på Pappe och Amanda.

Underbar

Drar till stallet nu igen för att skritta ut barbacka med Amanda. Kolla filmen så länge...

Hoppat mini Hoffman

Har varit och hoppat lite med min kanin med Amanda. Haha, så jäkla kul. Med mamma som kommentator..

"Och här kommer ekipaget XX och hoppar MSV osv.."

Träningen

Hopptränade idag. Gick bra fast Hoffman var himla trött eftersom vi har bytt stall och det var otroligt varmt. Klandrar han INTE. Hoppade cirka 80-90 cm banor men fokoserade mest på vägen. Han drar himla mycket åt vänster åt alla hinder vilket vi måste träna på. Nöjd över hans prestation! Önskade bara att han kunde vara lite mer noggran. Blev inte så många bilder utan mest filmer..
Tränade sedan Amanda och Pappe vilket gick skit bra! Han är en travare och är väldigt pigg på hinder. Men efter mycket träning idag gick trots allt det väldigt bra och såg fint ut. Han ser inte alls ut som en travare, eller hur? Brände mig som en galning idag när jag tränade henne. Stod i linne och shorts. Herregud! Var DÖ trött när jag tränade. Gick upp halv 9, åt bara yogort och kom hem halv 5 och drog senare till stranden. Snacka om att vi var törstiga efter att ha städat ut stallet också ;)

Mockat ur Hoffman

Kom precis hem från gamla stallet. Precis som rubriken lyder så mockade jag ur Hoffmans box som han har stått i 9 månader. Det var HUR jobbigt som helst. 3 skottkärror och ändå hade jag jätte lite torv kvar. Glad att jag är klar, imorgon ska jag skura väggarna och sedan är det all done. Gött :D
Så som Hoffan ser ut på bilden, så känner jag mig nu..

Fredag

Vad händer nu? Hur reagerade Hoffman närt han gick förbi sitt gamla stall? Vad gör jag med han i helgen? Och vad ska jag göra för speciellt nästa helg? Kolla videon och få svar!


30 grader i Maj

Åh, skönt med värme. Har spenderat några timmar av den här fredagen på stranden. Solat och badat med fina vänner. Nu kom jag nyss hem men ska vidare igen för att rida en kvällsritt. Myspys. Vet inte när jag kommer hem så passar på att blogga nu så är det gjort. Hoppas ni får en fin fredag, puss!

2 ovisade bilder på Hoffman


Nicki Minaj

Nu är det 13 dagar kvar tills jag och Joanna åker till Stockholm! Där blir det Nicki Minaj konsert, shopping och fiesta. Kommer bli grymt. Tågresa hem och tågresa dit. Kommer underhålla oss med massa godis säkert och tidningar. Grymt kommer det bli! 2 övernattningar i huvudstaden. Gaaah vad ballt!



Svar

Anonym om Gardacil:
Vad exakt är Gardacil? x) Har ingen koll på det över huvud taget...


Hej på dig! Sure, gardacil är ett måste enligt mig så självklart kan jag berätta lite. Gardacil förbygger livmoderhalscanser, cellförändringar och kondylom. 29 miljoner unga kvinnor har påbörjat att ta dessa 3 sprutor olika tillfällen. Jag gör det på vårdcentralen på drop in helt gratis. För 2 år sedan kostade det flera tusen så jag känner att jag har tur!
Läs mer om Gardacil ---> http://www.gardasil.se/vad_ar_gardasil

Dagen

Hej! Idag har jag spenderat nästan hela dagen hos Audrey. Satt och åt fruktsallad, pratade och njöt av den varma solen. Vid 8 tog jag en uteritt med Amanda. Hoffman känns väl sådär, han saknar det gamla stallet mycket. Eller inte stallet utan mer Flisan om jag tror rätt. Men jag hoppas han blir mer välkommen i hagen snart. Han låg trots allt ner när jag hämtade han vilket tyder på att han är relativt avslappnad. Men jag tror det kommer bli bättre om 1 vecka eller 2. Red till halv 10 och nu är jag hemma och har nyss ätit och bloggat klart på Ponnysanning.
Imorgon efter skolan drar jag och some friends och badar och äter jordgubbar. Perfekto! På Lördag morgon är det hoppträning för min del, hoppas allt går som det borde!
Bilder från idag:




Hur mår Hoffman?


Goes blond

På Måndag blir jag blondie. Eller i alla fall så blond jag kan bli med mitt mörka hår. Blir antagligen många blonda slingor som man sedan efter några månader ökar succesivt så att jag blir blondare och blondare. Såklart bara om jag trivs med det ;)
Såhär såg jag ut vid den här tiden 2011. Tycker det är en fin färg på håret. Efter några månader började dock frisör slingningen åka ut och då slingade jag det hemma lite och då blev det fult eftersom jag slingade så lite. Då har jag lärt mig en läxa av det ;)

Gardacil

Har varit och tagit Gardacil sprutan idag efter skolan med flera, flera andra tjejer. Känns faktiskt bra att man har lite stöd i alla fall. Tog den med Annelie så det kändes bra. Var inte alls lika nervös som 1 sprutan. Den här gjorde inte alls lika ont. Rekommenderar verkligen den här sprutan för er tjejer. 2 sprutan kändes inte! Fattar ni eller? Jag som är spruträdd som f a n tyckte det inte alls kändes. Fy vad skönt.
image description

GRATTIS! ♥

På 16 års dagen fina FINA du!



Utsläppet

Utsläppet gick jätte bra. Bilderna förklarar ganska mycket tycker jag. Hoffman var lite osäker nu till en början vilket jag kan förstå. Lite som att börja en ny skola. Stått inne i ett helt nytt stall över natten och nu släpps han i en hage (med gräs dässutom) med 2 nya kamrater. Klart han kommer vara lite osäkert, men bara för ett tag tror jag. Idag blir det vila, får se hur vi gör imorgon!

Ledsen

Har på sätt och vis bytt mitt hem nu, eller Ah, mitt andra hem. Blir inga mer inlägg idag. Är ledsen och tom.

I sin nya box:


Tårarna är inte långt borta

Våran sista uteritt tillsammans. Var nyss och sa hejdå till Flisan när dom åkte med transporten. TUNGT..

Dagens outfit

Glider runt med shorts idag. Ingen jacka på väg till tåget, bara en skinnjacka på armen.

Idag blir det en tung dag men det löser sig nog.


Gråter

Gick hem till Joanna vid 10 för både hon och jag GRÄT som fan. Har legat nu här och gråtit, är helt svullen i ögonen. Mamma grät till och med och då är det illa...

Sover här inatt. Godnatt


Uteritt med mina fina vänner <3

Sista uteritten med världens bästa vän Joanna. Usch och fy vad vi grät :'(

Ny box

Precis lagt in 2 balar med nytt spån i Hoffmans nya box. Imorgon flyttar vi...


Följ mig via Bloglovin:

Klicka på bilden för att följa mig!


Smink

Har varit och städat och rensat smink nu efter skolan. Hade spillt puder i hela min sminkväska så allt var äckligt och smutsigt. Så nu är allt rent och fint och har bara saker jag använder nu istället för konstiga saker som jag har slängt.

Beta gräs

Jag betar Hoffman varje dag nu för att han ska vänja sig vid gräset. Kan inte stå i gräshage på grund av en anledning så betar han för hand. Står väl 30 min-2 timmar varje dag. Bara för att han inte ska drabbas av kolik när han släpps på större bete i andra stallet. Står din häst i gräshage?

Kadrilj

Idag hade jag och Joanna en liten kadrilj-uppvisning för våra nära och kära. Tänkte det som en liten rolig grej nu innan Joanna lämnar Flisan. Det var iaf sjukt roligt, verkligen jättekul. Duktiga hästar har vi! Matchat hade vi gjort också, från topp till tå!
Här är lite bilder:

2 bilder från 8 maj


ÖVERRASKNING!

Hej! Hela dagen igår spenderades med mina fina vänner. Stört lurade Joanna för hon fyller år på onsdag så firade henne idag. Sa att jag och hon skulle möta Ina i stan och väl där skulle vi bara köpa godis. Men oj då, vid Pressbyrån uppehåller jag och Ina Joanna medan Klara och Matilda springer bakom henne och trär på henne en rånarluva på fel håll så att hon inte ser något. Kidnappad alltså.

Hon hade hörlurar på sig (med en spellista vi hade gjort) och så gick vi till...Panache där även hennes mamma stod. Hennes mamma var där för att skriva på papper. Snacka om att Joanna blev förvånad för hon visste INGENTING. Hål i naveln skulle hon tvingas att ta, wiho! Hon har pratat om det lite då och då och då tyckte jag att det var en bra idé. Sjukt fint blev det!

Efter våran lilla överraskning åkte vi hem till mig. Väl där åt vi god mat och hade as kul hela natten. Gjorde massa busiga saker och hade kul. Lite bilder från igår nedan:

Morgonfodring

Har nyss varit i stallet och fixat allt med mamma. Medan jag stod och mockade, stod mamma och betade med Hoffman. Han måste beta nu varje dag i minst 1 timma för att han inte ska få kolik när han släpps på större bete. Han älskar verkligen det blöta gräset!
Såhär grinig var Joannas häst i morse. Flög ut i hagen och dampade. Jag ska aldrig ha ett sto, hahaha.



24/7

Sitter och kollar BB och stirrar in Marcelo. Har hatkärlek till honom. Ur snygg men taskig som fan, men ändå underbar ibland. Haha ;) Diggar BB as mycket, är helt fast. Tycker det är kul med det här människoprojektet när man ser hur vi egentligen är. Alla säger att dom är dumma i huvudet men det är just det vi människor är :)

Käkar godis och myser all by my self, har morgon i stallet så kan inte vakna allt för sent om man säger så.
Godnatt!

Nya skor

Gillar mina nya skor faktiskt, tyckte lite sådär om dom först men dom är faktiskt snygga! Får la se när jag kommer använda dom, måste lära mig att gå i dom först (typ när alla sover och ingen ser)

Svar på tal

Hej Lovisa! Nej jag ska inte lämna tillbaka Hoffman om 5 dagar som man kanske kan misstolka texten som. Utan jag ska flytta Hoffman av diverse anledningar till ett annat stall. Känns så JÄVLA skönt om jag får säga det själv. Allt kommer bli mycket bättre och Hoffman kommer må så himla bra efter den här flytten. Men berättar inget om själva stallet tills vidare att vi har flyttat honom. SÅ är läget!

5 dagar kvar

HÅLL UT..

Fast kommer sakna det också ♥

HEJ

Heej heeej. Dålig update. Är hemma nu och ska strax iväg nu för att göra en sak, hörs!

Fredag...eller?

Känns nästan lite som sommarlov ute! Skulle gå och köpa godis på stationen med Amanda, som sedan blev kvantum som sedan blev... 4-gott på Landala som sedan blev... COOP i Landala. Katastrof helt enkelt, eller? Det var faktiskt ganska underhållande den här lilla lördagen. Såhär såg det ut när vi kom till våran efterlängtade 4-gott, tror ni vi trodde det var sant? Åkte 8 och kom hem nu efter att gett hästarna kväll. Gott att det var ljust vid 22.15 lixom...
Imorgon blir det att ***** ** *****. NICE!

Dagens lista

1. Nämn något som gjorde dig glad igår
- När jag red kadrilj, det var kul att ha lite variation

2 Vad gjorde du kl 08 imorse?
- Gick med Julia på väg till Ellen till skolan

3 Det sista du sa ut högt...
-  "vad var det egentligen, måste ju prata nu så att jag kan skriva något"
4.Vad var det senaste du köpte:
- 2 rundor på CR

5. Vad är det för färg på din ytterdörr?
-vit

6. Vad är det för väder hos dig nu?
- Spöregn, jippy

7. Godaste glass smaken?
- Nogger eller lion

8. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
- JA!

9. drömmer du mardrömmar?
- Det kan hända. När jag var mindre drömde jag mardrömmar varenda natt..

10.höger eller vänsterhänt?
- Höger

11. favoritgodis?
- Dödskallegodisen!

12.Hur många kuddar sover du med?
- Tre stycken

13. Är du kittlig?
- Kittla mig inte i magen för jag får panik, haha

14. snarkar du?
- Nej, inte enligt mig själv.

15. Stjärntecken?
- Jungfru.



Onsdagens planer

Hej och hå, vad tiden går. Imorgon är det redan onsdag = sista skoldagen på veckan. Tänk om det ändå vore så varje vecka. Men just nu är jag faktiskt väldigt motiverad till skolan. Går super bra i alla ämnen så ser INGA problem med att gå upp 07.00 varje morgon. Jag tycker faktiskt det är kul :)
Efter skolan ska jag rida ut med Alicia på en liten vardags uteritt. Sedan händer det väl inget speciellt. Ska sova över med en kompis eftersom vi är lediga.
Längtar lite till torsdag då jag ska göra en sak som innehåller min skäck i stallet. ÅÅÅH

Kadrilj

Idag red jag och Joanna kadrilj i paddocken. Skit kul att göra något mer annorlunda. Bättre än vad man tror att göra det då man verkligen får bli på hästen. Rida både brevid och spegel (mitt emot varandra). Vi övade på att tajma precis och även galoppera bredvid varandra på en stor volt. Gick bättre än förväntat. Svårt såklart i början men det ska bli bättre. Vi ska göra en uppvisning för våra föräldrar. Antingen i helgen eller på måndag då Flisan ska lämnas tillbaka tråkigt nog på tisdag...
Kolla hur duktiga dom här är, självklart filmar vi på vår lilla "show". Kanske blir lika duktiga (och snygga)
:

KOMMER NI IHÅG?


Bokat

Har bokat biljetter till...
STOCKHOLM nu! Woop woop. 3 veckor och 2 dagar tills vi åker. Känns crazy med andra ord. Åker med Joanna dit! Blir både party, NICKI MINAJ konsert och shopping. Avundsjuka? Hade jag varit :)

Kväll

Hej! Sitter i min säng och ler lite över dagens ridpass. Känner ända ut i fingertopparna vad jag och Hoffman har utvecklats. Ridit i bra kläder oavsett väder i ur och skur. Idag när det regnade gick jag ändå ut och körde ett PANG ridpass. Tänker inte sitta där om några månader och ångra att jag inte utnyttjade tiden med min lånade vän. Everymomet is a highlight. Hoppade ett hinder i mitten av paddocken idag och bytte galopp. Red med stadig underskänkel och bra sits vilket jag har svårt för så det kändes perfekt. Hoffman var duktig som fan idag, kunde korta upp sig och bytte galopp titt som tätt. My darling. Blir extra glad när det kom fram en tjej som sa att jag kämpade i regnet och det är precis det jag gör. Kämpar! Lönar sig verkligen...
Nu ska jag fixa ordning mig för kvällen, läsa lite i min bok och sedan somna gott. Imorgon är det nationella, tagga (inte!)
På Torsdag händer en annan grej med Hoffman..



Mina duktiga vänner

Kolla hur bra den här! Dom har gjort låten själva, helt sjukt bra!

Video från igår, kolla


14 maj

Hej och hå! Hur mår ni allihopa? Kom hem för en 1 timma sedan och har suttit och bloggat, ätit och kollat på "På bar gärning". Inga läxor den här veckan, glad som tusan för det. Har relativt fullt upp hela veckan, love it that way!
Idag har jag inga planer vad jag ska göra med Hoffman. Ångest för det, men ska kolla upp en ridövning innan jag åker iväg till stallet. Ser då också om jag rider i ridhuset eller paddocken. Film kommer upp sen också!
Kolla Hoffman för 1 år sedan innan jag hade han, hahah söt!

13.30 - 18.00

Japp, kolla rubriken. Så länge var jag i stallet idag. ÄLSKAR helger. Kan bara det lugnt i stallet, ingen brådska. Stod först och borstade medan han betade i nästan en timma, sedan red jag ut med Amanda vid 3. Red i 2 timmar på en underbar ritt. Hade aldrig varit där vi red så det var spännande. Nästa gång blir det fika + ännu längre!

Klickade lite bilder men även en film som jag nog ska klippa ihop idag. Gött mos!

Lillabloggen

Hur rolig är han inte? Har ni sett han innan? Tycker han är as go och bjuder på sig själv verkligen. Älskar hans röst, haha. Undrar ibland om det är hans riktiga röst ;)

3 bilder från yesterday


BYE!


Today

Imorse var jag och betade med Hoffman som ni såg på videobloggen. Gick i nästan 3 timmar och betade med honom så att han ska vänja sig med gräset. Tiden bara rann iväg! Valde att inte rida då jag ville beta och sedan skulle jag..

..på konfirmation hos min fina Amanda. Åh vad mysigt det var! Grattis igen. Så fin hon var idag också, fick massor presenter av hennes tjocka släkt. Ångrar att inte jag konfimerar mig nu, tänk vad rik jag hade varit. Haha!
Ikväll är det fest, men vi hörs med en dagens outfit innan såklart! Pussiduss ♥
image description
Titta vad god choklad jag åt igår. Fantastisk goooood!

Liseberg

Gårdagen på Liseberg var underbar! Blogg.se appen fungerar inte så bloggningen låg lägre ner än jorden, typ. Vi åkte allt möjligt. Uppskjutet 3 gånger i rad för dom som styrde den var galna, haha. Jukebox är ju dock det absolut fräshaste, helt otroligt rolig nu när den är nyrenoverad också. Jag fick seriöst träningsverk i magen så mycket jag skrattade. Åkte mycket högre och bättre musik nu när den är ny. Bäst!

Kvällen slutade dock inte som vi hade tänkt. 2 idioter till killar och jag som tabbade det med en sak gick katastrof men det löste sig senare på kvällen, så jävla skönt. Hade aldrig kunnat sova annars...
image description

Hoffman...?


HAha..

Kolla filmen och ha ljudet på. DÖR vad roliga min familj och Joannas familj är. Allltid detta prat när jag rider. Man fattar i alla fall vad dom tycker när dom håller på så där i bakgrunden. Haha... Och ja, det blev väldigt snett efter 2 hindret men som ni ser är svängarna svåra och ja, det gick lite för snabbt kanske. Men är jätte nöjd ändå :D

80 cm


CR

Herregud vilken häst jag har! Fick 2 felfria rundor! 9 hinder som var TÄTA och SVÅRA svängar.

70 cm:
Här var Hoffman riktigt pigg och stark. Jag var ganska nervös. Glömde även bort ett hinder så fick göra världens sväng men ändå hoppar han det, herregud. Skulle han aldrig gjort för 3 månader sedan. Vilka språng, ett riktigt kraftpaket har jag till häst. Underbara, underbara Hoffman.

80 cm:
Samma här var Hoffman grymt pigg och höll ett stadigt (läs: riktigt stark) tag om bettet. Hoppade STORA fina språng vilket han aldrig gör annars :') Åh fy vad jag älskar han. Mest av allt!!!! Snabba svängar och nära hopp men lyfte på benen som en gud. LOVE HIM ♥
Film kommer ikväll!

It's raining man, hallelujah

Hej och hå vad det regnar. Är hemma nu efter mitt besök på Mikel Elias gymnasium, står mellan 2 stycken... På lördag ska jag också på Jenssen öppet hus, kommer inte kunna välja.

Just nu är jag på väg till bussen för att åka till stallet. ÄNTLIGEN inte regn, gud vilken lycka. Klädd i en fin hoppoutfit är jag taggad för att hoppa. Blir 70,80 cm. Om det går bra hoppar jag 80,90 nästa gång. Klättrar uppåt, hahaha. Snacka om att vi inte är speciellt redo att hoppa lokalt ännu. LD är lixom 90 vilket vi inte ens har hoppat på CR ännu. Hoffman är så tråkig i sin hoppteknik så tar det hellre sakta men säkert. På Gråbo för ett tag sedan hoppade vi också 70,80 och då rev jag ett hinder på 70 (LOL) och sen rev han ett på 80. Så mitt mål är idag är att hoppa jävligt snyggt och felfritt.

Förlåt om mitt CR snack blir för tråkigt, men för mig är det ju lite som en tävling :D


Fucked


Clear Round

Imorgon står det CR på schemat. På Ryggebol Gård ska det hoppas, vilket ligget endast 2 minuter från mitt stall så inget transport fajtandes här inte. Himla skönt då han är fruktansvärd att lasta. Lägger sig på knä, vägrar att gå in och stegrar. Kan man inte tro när man ser han... Men,men. Ska anmäla mig på 80 som bestämd höjd och sedan får jag se om jag kommer hoppa 70 eller 90 eller så kanske det räcker med 1 runda? Jaja, det får vi se. Ska bli kul i alla fall!
Oj, sista tävlingen var i slutet av februari. Hjälp vad tiden går...

Onsdag

Är hemma nu efter en middag hos min bror i GBG med resten av familjen. Väldigt avkopplande och mysigt. Nu ska jag kolla GLEE och köra lite sånger på Piano. Kanske kan spela in en liten truddelutt. Vilken låt vill ni höra isf? ;)

På Hoffman

Skulle egentligen longera idag för att jag var lat men precis innan jag skulle hämta han läste jag ett inspirerande blogginlägg som fick mig att sadla om, bokstavligt talat! På med sadeln och ut och rida. Det jag ska göra idag är att öva galoppombyten ute. Han får enkelt korsgalopp så i början gör jag byten med ett enkelt avbrott. Mitt mål till ridlägret är att han ska ha lärt sig galoppombyten bra. Ska kämpa nu!


Dagens ridpass

Red i paddocken barbacka i trav. Fick honom riktigt mjuk. Red bara i 20 minuter då klockan blev mer än vad jag hade tänkt mig. Kom hem ap sent idag, fy. Är så trött att jag spyr, ska sova nu och sedan upp tidigt till skolan. Har varken pluggat franska eller sovit ut så heja heja...


Tagit bilder

Tagit lite bilder med Joanna. Åker till stallet nu så visar bilder sedan. Puss!

Med hans nya bett gick det:


Måndag eftermiddag

Efter en lång dag i skolan tar jag nu tåget för att ta en fika med en kompis jag inte träffat på säkert ett år så det ska blir jätte kul! Senare ikväll rider jag nog ett dressyrpass på H med hans nya äppelbett. Ska kolla Hippson för har inte direkt någon dressyrövning i hjärnan...

Innan jag åkte tåget lånade jag även 2 böcker, känns ju lite gammaldags men as nice. Hungerspelen och en bok i Meg Cabot trilogi.

Men nudlar jag kolla BB. GÖTT att Jennifer åkte ut, eller inte... Vobban ska ut den jäveln.

Bilden nedan är från igår <3


Shopping

Hej allesammans! Har varit på en tur på Ikea, Hööks och stan idag med Ina. Skit mysigt! Åt först på Ikea och sedan drog vi till Hööks där jag köpte en gélepadd och ett bett. Bild på det ser ni nedan. I stan köpte jag mina 15:de shorts (I LOVE), ett linne och en foundation + puder borste. Gick på nästan 1000 spänn, men me love everything.

961 kronor väck

Nu har jag shoppat FINA saker kan jag lova. Allt från bett till shorts. Mums!


Bilder från Fredags

Har glömt er visa lite bilder som klickades i Fredags när jag och Alicia red ut:

2354 visningar


Godaste godisen

Tvekar inte, säger som Aliette, den här godisen är GODAST. Skum dödskalle som är så mycket godare än den '"riktiga". Den här fastnar inte äckligt mellan tänderna utan är helt enkelt perfekt. Flera sådana i min käft så är jag happy!

Koutsläpp

Är just nu på Kåhög med Disa och Joanna och ska kolla Arlas årliga koutsläpp. Ganska blåsigt men ändå flera, flera tusen människor här. Klickar massa bilder som jag kan lägga upp här sedan. Himla mysig Lördag förmiddag. Om 20 minuter släpps kossorna. Let's go!


Krossa alla fönster

Halloj! Tidsinställt inlägg. Just nu är jag och Disa troligtvis och dunkar till Maskinens beat på Liseberg. Sommardag OHJA. Hoppas ni får en trevlig Fredag. Puss!


Nytt foder!

Idag kom mamma med foder till stallet. Super snällt! Lusern, pellets och olja. Detta ska göra susen för Hoffmans kropp!


Fredag

Hej! Är på väg hem i shorts och tunn tröja. Jäkla väder, solen har sovit hela dagen. Ingen sol för mig idag då...

Ska snart till stallet för att rida ut med Alicia. Tar med kameran så det blir några bilder.

Ikväll spenderas tiden med Disa. Ska åka till stallet skit tidigt imorgon och dessutom ska jag på koutsläpp i Partille. Hörs med utvärdering av träningen igår. Kan säga att vi hoppa högt och Hoffman var LITE för pigg.


Torsdag

Hej allesammans! Har redan varit med min goa kompis Klara i stallet och fixat allt, lät han även beta i 20 minuter.

Ikväll åker jag och tränar med Hoffman. Hoppträning står på schemat. Vet inte vad vi kommer göra men hoppa högt tror jag ;)


Detaljerna som räknas

Med shorts och linne är jag taggad för våren men visst är det detaljerna som räknas. Smycken och ett gammalt skärp piffar upp mig idag!


Såhär många gånger

Så här många gånger har jag ramlat av på 16 månader för att vara exakt. Har haft Hoffman sen 12 juni 11! Resterade hästar är medryttarhästar och ridskolehästar.


Shower

Aj vad ont jag har på mina ben, tror jag brände dom rejält förut. Ska hoppa in i duschen nu och sedan smörja in mig med en dos brun utan sol. Imorgon är det vattenpalatset så är lite brut desperat för tillfället som ni kanske förstår. MEN Rom byggdes inte på en dag, och Sofia Anderbergs bränna byggdes deffenetivt inte på 2 dagar.
Jaja, nog om brunhet. Har inte provat kläderna från Nelly än men såg klänningen och DOG. Ja, jag DOG! MY GOOOOOOD. Happy ♥
Ska se Glee efter duschen också, careface!

Bleking förra året.


17.05

Åh vilken underbar dag! Har spenderats med mina fina vänenr och har köpt glass, solat MASSOR (fick faktiskt massa färg, att det är mer åt det röda gör ingenting, haha) och nu såg jag att jag hade också fått hem 2 plagg från Nelly. Thanks ;)
Ska strax äta middag innan jag åker till stallet och rider på en lugn tur. Försöker åka så sent som möjligt då Hoffis inte ska behöva springa ihjäl sig när det är 20+ och solen står i cenit.

Hissar

Sofia hissar att...
  • VÅREN ÄR HÄÄÄÄÄR!
  • Jag har fått inspiration att bli brun, haha. Hatar annars att sola men nu jävlar.
  • Balen är snart kommen
  • Glee är bäst!

1 maj 2012

Goddag allihopa! Dagen började med att jag släppte ut hästarna och sedan gick jag och la mig igen hos Amanda + 5 andra. Sov till 11 innan vi blev väckta och sedan gjorde vi pannkakor och solade i den UNDERBARA solen. Nu är jag hemma och har solat i 3 timmar cirka. Jätte skönt. Dock får jag nästan bara färg i ansiktet vilket är svin fult, haha. Så nu gick jag och smörjde in mig i BUS också.

Åker till stallet sent ikväll då jag vill rida när det är svalt. När jag gav dom lunchen så hade Hoffman rullat sig och var ur smutsig så när jag kommer dit ska jag borsta han ordentligt, låta han beta en stund och sedan rida ett dressyrpass i paddocken. Hoppas det går ann!
Såhär hittade jag Hoffman igår, lät han vila...