Matilda, 18 år

Igår var jag och firade goa Matilda som har fyllt 18 år! Det var super kul och nedan får ni se some pics.


27 juni - Dagens ridpass

Hej! Dagens ridpass bestod av bommar = markarbete. Jag och Emelie plockade fram travbommar, galoppbommar och cavaletti. Det gick SÅ bra idag! Jackpot gick över som om det inte var någonting och lyfte fint på benen i cavalettin. Han var även framåt under hela ridpasset och tog galoppen så fort jag satte mig när och tänkte galopp ;) Nä jag är super nöjd med honom idag! Pysslade om honom mycket efteråt och mös med honom i boxen. Därefter tog jag och Emelie en barbacka tur i solen. Säger det igen: SOMMARLOV <3
 
Tjöckis ↓
 
 

Nails

Gjorde mina naglar idag. Eller ah, lite vitt, genomskinligt och glittrigt nagellack ;)


Bio + middag

Spring Breakers var skum och var inte så värst bra. Men det var kul att vara med vänner man inte sett på rätt länge. Myyys. Imorgon står uteritt på schemat med bästa Emelie!


Tisdag

Hej allihopa! Behövde tänka efter vilken dag det var och det är då man märker att det är sommarlov! Härligt. Igår var jag i stan med Angelica och köpte en present till mig och en kompis. Presenten till mig blev en rosa kofta från märket "adorable me" hos Design Only. Jätte mysig och jag ska inviga den idag då jag ska på bio med några vänner. Har en fullspäckad vecka och jag älskar det! Källö, Liseberg, uteritt, fika, kompisar och party. Har jag sagt att jag älskar sommarlov?!


BÄST

 

GLAD MIDSOMMAR

 

På källö

Är på Källö just nu med Ellen och har det underbart. Har glömt visa några saker jag har köpt. Bl.a. glittriga sandaler, lång kjol och en ST troupez brun utan sol som sved i plånboken men så värt det. Jag bloggar mer när jag kommer hem men nu vill jag bara njuta av att vara här!

 

Glömde:

Dessa One Teaspoon klickade jag med hem. Hiss!
 
 

Beställt √

Ligger hemma och degar efter att ha varit med Elisabeth och många andra igår. Passade på att beställa lite på internet när jag ändå inte hade något att göra. Nedan ser ni det jag har beställt!
 
Mexicali Classic Pant - Sunseeker
En härlig bikini
Sequin Peplum Zip Top - Club L
Glittrig party topp.
 
Sjuuukt fin klänning
 

Sommarbete

Idag har vi släppt ihop hästarna på sommarbete. Gick jätte bra och dom var lugna. Jackpot är lite som han är och har kanske ett annorlunda beteende mot sina kompanjorer men det gick bra ändå. Är as taggad för att bästa Emelie har flyttat till Nääs nu. Vilken rolig sommar det kommer bli!! Fick några bilder som jag publicerar här.
 

Framtidens barn

Haha jag döööör

Mer shopping

Mycket inköp nu känner jag. Ett par sjukt snygga skor inhandlades idag + en present till min vackra vän Audrey som jag firade idag i efterskott. Var även på Allum en stund med mamma och fick med mig ett par rosa shorts och ett vitt linne. Fint till sommaren med bruna primmisar :)


JEFFERY FROSSA

Välkomna hem underbaringar.

7 km

Jag döööör. Har precis varit ute i en timma och sprungit/gått 7 km. Har så dålig kondis att jag spyr. Dock är jag jätte nöjd med min prestation ändå.

Nu väntas en kall dusch och sedan Biggest Loser passande nog ;) Imorgon står bokföringsprov på schemat (jippy) och sedan student. Provet blir det sista i 2:an och sedan är det SOMMMARRLOOOV på torsdag. Skit vad kul!!


Shopping

Har varit i stan nu tillsammans med bästa Disa. Fick med mig lite fina saker! Urbanears hörlurar, vita shorts, en glittrig bikini överdel och ett par virkade bikinitrosor. Imorgon blir det invigning av några nya saker. Nu blir det mat och PLL!


Dagens outfitiooo


TACK!

Tack för nästan 100 kommentarer och tack Blogg.se för att ni uppmärksammar min blogg och min kanin, haha :)
 

Fler bilder på Jackpot

Idag blir det hoppträning igen. Bjuder på fler bilder från förra veckan!
 

Fredag!!

Idag är det fredag och jag har varit uppe med tuppen och besökt mitt sommarjobb. Kändes jättebra och arbetstiderna är från 8-14 så inget att klaga på ;)

Ringde nyss en sovandes Angelica och frågade om jag fick komma till henne. Så nu är det sol, glass och bad som väntas. Ikväll blir det tjejkväll med en hel drös av tjejer så det ska bli kul! Vi hörs senare!


Firar mamma

Firar mamma för att hon har tagit examen. Grattis världens bästa mamma! Ätit god mat och tårta med släkten. Nu ska jag träffa en kompis en liten stund. Imorgon står stallet och bad på schemat. Mys!


Säg hello to Vilgot

Passade på att några foton av min fläckiga lilla kanin medan Joannas grymmis kamera är här. För er som är dunder intresserade av kaniner är han är dvärgvädur i färgen madagasker brokad, född 2010 ;)
 

Dagens hoppträning

Dagens hoppträning gick SUPER bra! Vi hoppade gymnastikhoppning och även linjer och bana. Jackpot skötte sig helt fantastiskt bra och hoppade jätte fint. Han var även lugn när jag red fram och han tog galoppfattningen jätte bra. Jag är super nöjd över dagens hoppträning och vi avslutade en bana på 90 cm så jag är mer än nöjd! Lite bilder som bästa Joanna har tagit:
 
Finaste hästen ♥

Hoppträning

Bilder och utvärdering kommer snart!