HEJDÅ BLOGG.se

Nu drar jag vidare till.. Nattstad aka. fjortisportalen:

http://nattstad.se/anderberg
http://nattstad.se/anderberg
 
 

Sötsug: delete

Jag har skrivit i min blogg några gånger att jag är sockerberoende x 100 och nu ska jag kämpa bort det här! Jag har klarat mig utan någon sötsak från måndags och jag är fan stolt, mycket svårare än vad ni tror, haha! Kommer minska mitt sötintag på veckodagarna och begränsa det till en dag i veckan. Antingen fredag/lördag/söndag. Ska heller inte äta onyttiga mellanmål längre i form av mackor utan nu är det en frukt/inget och sen middag. Stadiga måltider är bäst! gråter blod när jag ser bilderna :(

Mina favoritlåtar just nu:

  • Wait For A Minute - Tyga ft. Justin Bieber
  • Recovery - Justin Bieber
  • What Now (R3hab Remix) - Rihanna
  • Royals (Tribute to Lorde) - Royal S
  • Superhero - Matilda Melin
  • Someone Else - Miley Cyrus
 
Dessa är mina absoluta favoriter just nu! Lite blandat men herregud vilka peppande och goa låtar dessa är. Blir så glad och taggad av att lyssna på dom!
 
 

Jobb och sånt

Har knappt hunnit landa i Sverige innan jag har suttit mig vid datorn och mailat omkring och jobbat lite. Skriver för tidningen Min Häst och nu är det mycket kring det. Har bland annat skrivit mitt första repotage om "heta saker i höst". Kommer givetvis maila er om när det kommer ut i tidningen :D 
 
Nästa helg åker även jag och Joanna ner till Flying i Skåne då vi har fått VIP biljetter till lanseringen av en ny hästkanal. Grymt roligt! Tror det här kommer bli en toppenvecka. Är taggad på att rida också då Malin har köpt en ny sadel till Jackpot, wie!
 
 
 

Dagarna i Holland

Dagarna här har gått fort! Vi har haft ett kalas för min lillebror som fyllt 2 år och nu har vi ett till för släkten då kompisar kom igår. Jag har köpt lite saker här nere. Underkläder från Victoria Secret men också en sjal som jag gillar väldigt mycket som också är från VS! Imorgon när jag åker hem lär jag köpa några parfymer då jag har euro kvar. Tur att jag har Emma, mamma och Malin som tar hand om Jackpot där hemma!