Halloween

Hola amigos! Idag är det officiellt halloween men jag sitter här utan dräkt ;) Imorgon blir det inget partaj för mig utan jag åker iväg till my padre och stannar där i 4 dagar. Ha en bra halloween folks, nu ska jag se How I Met Your Mother <3

Fuck Cancer

Igår sov jag hos Amanda och hade jätte mysigt. Såg även Cancergalan som varade i två timmar. Två timmar av gråt för min och Amandas del. Oj vad det berörde mig och alla historierna var både fantastiska och sorgliga. Jag har ingen i släkten som har gått bort i cancer och jag hoppas verkligen att min släkt ska vara botade från det helvetet hela livet ut. Vill aldrig att någon nära ska drabbas av det, eller någon över huvudtaget. 
5688870395_30b43d1128_z

Byta?

Kommentera om jag ska stanna, annars byter jag kanske dit :P Dock kanske fjortisstämpel över det hela? Äsch jag vet inte. Vad tycker ni?
 
http://www.nattstad.se/anderberg

5 saker om mig

Jag har verkligen inga framtidsplaner. Jag rullar bara på och ser vart jag hamnar. Har delmål i livet men inte "jag vill ha 3 barn och bo i villa på den adressen". Jag hade faktiskt önskat att jag hade vetat lite mer. Kanske ha ett drömjobb eller så. Men saken är den att jag gillar allt, haha! Låter kanske lite lustigt men jag vill jobba på ett flertal jobb, resa men ändå hitta ett fast jobb och familj när man blir äldre. Jag vill hinna med allt!
 
 

Jag är omringad av människor som betyder SÅ mycket för mig. I klassen och övrigt i skolan har jag världens bästa tjejkompisar. Har även fantastiska stallkompisar och vänner jag känner från ridläger och fotbollen sen långt tillbaka. Min familj både i Sverige och i Holland är bäst och jag har även andra människor som jag inspireras av och får energi av att prata med. Jag är lyckligt lottad!
 

Jag har ett extremt sockerberoende. Ärligt asså. Det är nog fel på mig, haha! Skulle aldrig klara mig utan något sött och jag tycker det är konstigt om jag "bara" har ätit vita mackor och oboy. Förra veckan tryckte jag i mig B&J i tre dagar och frossade även i godsaker på helgen. Vad ska jag ta mig till? Detta är något som alla mina vänner nog vet om då jag ständigt letar godsaker hemma hos dom med ;)
 
 
 
Jag vet saker om bloggare som skulle rent av chocka er. Saker vi har fått samtal om, sett i verkligheten och fått mail om. Frågan är om det är positivt eller negativt att veta det. Det är något som man får med i paketet om man startar en skvallerblogg!
 

Jag kan bli så jäkla beroende av en serie. The Vampire Diaries är ett exempel som jag är fast vid. Så många tårar jag har spillt och så mycket jag har drömt om Damon (mmm). Sista avsnittet i säsong 4 grät jag som en gris. SKOJAR INTE! Mamma sprang in i rummet och trodde jag hade dött. Är faktiskt väldigt blödig om jag tänker efter. Har gråtit till både Big Brother, Paradise Hotel och How I Met Your Mother haha :O
 
 
 

Dagens outfitooo

Har du Tumblr?

Gillar du Tumblr? Passa då att följa min extremt läskande tumblr. http://foodgasmia.tumblr.com/ heter den och där publiceras endast livskvalité ;)
 
 

Följ min hästinstagram!!

@sofiashastar :*
 
 

Ovisade bilder från lägret

 

2 podcasten :*

Roligaste i den här är ju när telefonen ringer, haha fail ;);;););)

Måndag

Med krigsskador från helgen (stukad fot, blåmärken..) är jag nu på väg till skolan haha! Har på mig skönaste kläderna idag, älskar verkligen hösten. Enkelt men så fint och såå skönt. Har dratt på mig svarta jeans med en AV T-shirt och bruna uggs. Var dock jävligt kallt med bara skinnjacka när jag gick till bussen så tog på mig min esterelenora sjal. Så fashion:D:D!!! Haha nej då lol. 

Idag ska duktiga disa rida jackpot då jag som sagt har en stukad fot hehe. Ser fram emot det!Såhär rullar jag idag

Skor: gienchi
Boyfriendjeansen: H&M
Tröja: American Vintage
Jeans: Longchamps
Jacka: Kenza


POD!

 

Nya skor

Gienchis <3<3<3


Ett ord: galet

 

MössSofia

Köpte en mössa i veckan och jag älskar den. Perfekto :*