Idag:


Idag blev det en långtur på två timmar med Trixie. Såå mysigt! Man får passa på när det är grymma höstdagar och solen värmer!

Världens bästa audition?

 

Daily

Idag är det ingen vanlig skola för idag ska vi på havsexpedition med klassen. Ämnet är såklart naturkunskap och vi ska upptäcka massa växter och djur haha! Känner på mig att det kommer blåsa och regna så jag valde min blås jacka från Kappahl och mina Hunters. Redo att upptäcka ;)Fuck everything else - det här är stjärnkvalité

Snacka om att vara en sångerska. Videon är kass men kan säga att jag och mamma såg den ikväll i repris, 6 år senare, och det här framträdandet slår ALLT.

Lunchar i Linné
Vinterjacka

Jag hatar att köpa vinterjacka då jag alltid vill ha något enkelt. Men jag har hittat två stycken jag skulle kunna tänka mig! Är trippelt så snygga i verkligheten! Hittade dock inte den andra men det är från Odd Molly och så snygg. Synd bara att vinterjackor svider i plånboken. Men någon av dom ska bli mina!
Från Acne

Underbara måndag..?

Haft en sån seg dag idag. Lektionerna har inte varit ett dugg lärorika och min engelskalärare har sagt upp sig vilket fick många att gråta. Alltid sorgligt att kramas hejdå.. 
Idag har jag i alla fall motionerat Jackpot för första gången! Tömkörde och kan säga det att det gjorde min måndag så mycket bättre. Herrejäklar vad fin han var. Har aldrig gått så fint typ. Han gick i en sådan avslappnad och låg form och trampade på riktigt bra i både skritt och trav. Tömkörde i cirka 20 minuter och avslutade när det gick som bäst. Efter det fick han gott hö och morötter. Duktig!
Nu sitter jag och installerar Sims Djurliv. Har redan 4 stycken men vill ha meeer. Beroende? Ja. Känner även doften av soppa som mamma håller på att göra. Soppa med färskt bröd, inget slår det på en höstdag!
Brr...

Insparksfest igår

Dagens outfit

Jeans // Zara
Tröja // H&M
Skor // Primeboots

För en simsnörd som jag

Tack Sofie :*


Glöm inte följa mig på Vine xD
Jag och Pottis
Jackpot och sin fina kompis
Blue Kör på all blue idag. Min nya jacka från Kappahl, boyfriend jeans och primisar :)

Matte

Ny app = mer uppdatering

Grymt med ny app till blogg.se! Kommer bli mycket mer uppdatering har jag en känsla av! :)


Gått omkull

Gick omkull med Pottan idag.. usch. Fick krapsår men han skadade sig lite på mulen :( Tur att man har snälla människor i stallet som hjälper till när det händer saker :(

Outfit (nya kläder)


Så glad

Varit i stan nu med en kompis och haft hur nice som helst! Fick köpt jätte bra Saker! A/V tröja, 2 t-shirtar, jeans, halsband, skjorta och ett par UGGS!!! Aaah jag dör vad glad jag blir! Så nöjd över mina köp :D visar bild sen!!


SHOPPINNNNGGGG