Hårförlängning

Jag har blivit så himla sugen på att förlänga mitt hår nu när jag ser alla bilder på långt, fint hår. Det som är så himla dåligt är att det kostar röv att göra. Kan kosta cirka 4000:- och det pallar jag inte lägga var tredje månad... Men jag ska i alla fall köpa clips löshår som man sätter fast med spännen. Tycker dock det kliar och är äckligt att bära. Men det kanske är värt det?
 
Det första jag ska göra nu i helgen är i alla fall att färga mitt hår lite mörkare. All min färg har nästan gått ur på något konstigt vänster så det blir en omfärgning. Det blir nog nice :)
 
Tumblr_ljvr7d4auu1qiwul8o1_500_large
 
 

Hinner knappt med mig själv

Hej! Har varit ledig hela dagen idag för att jag har varit hos tandläkaren i Borås. Ska få tandställning men har lite problem med sprutor i munnen så jag håller på att lära mig (haha) så speciallister hjälper mig att bli mindre rädd och det kändes super idag! Jag fick inte panikattacker eller svimmade så jag och mamma firade med att fika på ett extremt gott café Alingsås. 
 
Nu är jag hemma och tar en paus från pluggandet. Har börjat lite med min fördjupning om Carl von Linné som ska vara minst 3 sidor lång och ska vara inlämmnad om 2 veckor, jippyyyy. Har även försökt trycka in 30 franska glosor som ska sitta på fredag. Det är så extremt mycket i skolan nu. Juridikprov på fredag, 4 prov om 2 veckor som är på en och samma vecka. Vad hände egentligen? Jag som trodde Lerums Gymnasium var enkelt. Men äsch! Det är bara att plugga på och jag har fortfarande motivation till att jobba hemma.
 
Som tur är så är vi nästan lediga imorgon. Har endast 2 lektioner på eftermiddagen så jag sover hos en klasskompis idag. Ska bli riktigt mysigt! Men innan dess ska jag få i mig lite jurdikfakta till provet. Har ni det jobbit i skolan nu? Vill så himla gärna hinna med hästarna nu men det är otroligt mycket i skolan. Hinner ju knappt med mig själv..
 

Måndag // 26 november

Hej allihopa! Sitter nu vid datorn och har pluggat lite juridik. Även mailat min lärare och frågat om jag fick skippa första lektionen som var idrott då jag är fruktansvärt förskyld - och det fick jag! Så istället för att börja 08.20 börjar jag nu 09.30. Skönt! 
 
Idag har jag spenderat min efterdag med Joanna. Vi har tagit kort på våra nya kläder och sen chillat. Regnet öser ner så inga uteaktiviteter och stallet låter inte lockande när vädret är ruskigt. Då tycker jag TV och fruktsallad låter mysigare. Har faktiskt haft en riktigt mysig måndag. Började halv 11 och slutade vid 2 så dagen har gått väldigt snabbt. Nu ska jag sätta mig ner och kolla på en dokumentär om Facebook!
 

Sofia och Joanna - For Madlady.se

Förra veckan fick jag och Joanna hem ett par shorts från Madlady som var sjukt snygga! Mina är lite mer festliga och Joannas är mer vardags som man kan ha på både sommaren och nu på vinter med ett par nylonstrumpor under. Mina shorts, som är riktigt glittriga, kan matchas med nylonstrumpor under och en fin svart, enkel tröja. Riktigt redo för partyt! Fina och billiga för 299:- Hiss! HÄR kan ni köpa dom.
 
 
 

Mot stallet

Åker till stallet nu tillsammans med Joanna för hon ska provrida en häst där jag rider. Roligt! Idag ska jag och Amanda rida ut med 2 hästar. Blir antagligen Caramelle och Bonfort. Sen ska jag rida i ridhuset på Gucci och Amanda rider en av Louise storhästar. Lovade Louise att hjälpa till idag så frågade Amanda om hon också ville det så går det lite snabbare ;) Igår red jag ut med Gucci och 2 andra så hon ska få jobba i ridhuset idag. Det blir en lång stalldag idag och det är alltid lika mysigt! 

Äntligen Fredag!!

Satan vad härligt!! Veckan har gott sjukt fort och nu är det äntligen helg! Ikväll blir det fest och imorgon blir det bara chillkväll. Precis så det ska vara! På söndag kommer jag ha stalldag och rida 3-4 hästar. Kuligt!!

Tack Madlady

Säger tack till Madlady som skickade dessa shorts till mig. Mums! Dessa paljettshorts kommer jag matcha till ett svart linne, svart kavaj och nylon byxor. Rött nagellack och rött läppstift till detta blir dö snyggt! Byxorna hittar du HÄR
 

"Gamla" bilder på mig

Ett år gamla bilder:
 
 

Härliga måndag

Tumblr_m3lki2z74i1rs1kxwo1_500_largeTumblr_lxifqpsmu51qel7o8o1_500_large
 
Hej allihopa! Antar att det inte bara är jag som tycker att tiden går onaturligt snabbt på vintern. Mörkt är man åker till skolan och mörkt när man kommer hem. Idag var jag hemma vid halv 4 och började plugga direkt. Har skrivit en uppsats nu om Karl IX - jätte roligt! Men det är alltid kul att få tillbaka arbeterna när man har fått bra på det. Har redan fått A på 2 prov och A på inlämning. Jätte roligt och det lönar sig verkligen att plugga! Nu kan jag äntligen andas ut några timmar och vid 8 åker jag och Ellen på fotbollsträning. Gött att träna inomhus idag!
 

Dagens efterätt:


Lördag

Hej! Igår var jag med massa tjejkompisar och åt en fantastisk middag på en restaurang. Var jätte mysigt och blev en lyckad fredag. Tog sen taxi hem till min kompis och så "sov" vi där några stycken. Några mer kom sen på natten och jag somnade inte förren 6 och skulle upp 07.30 igen för att åka till Vänersborg med ridprofilen. Så har gått runt som en mumie idag. Anledningen varför vi var i Vänersborg var för att vi var på 3 timmars lång clinic. Det var svin kallt men det var kul för att hela goa gänget var där!
 
Nu ska jag och en tjej som heter Alexandra dra till stallet tillsammans och först ska vi leka med hennes häst lite och sen tänkte jag nog rida ett ordentligt dressyrpass på Gucci. Ikväll blir det nog krök/fest med några fina vänner. Imorgon ska jag inte behöva gå upp så tidigt utan istället ska jag rida ut med en i stallet lite senare imorgon så det blir nog toppen!
 

Sofia tipsar - de bästa spelen

Jag har en iphone 4 och har nu blivit beroende av 3 stycken spel på min mobil. Det är så grymma appar så man kan inte vara utan dom. Jag har 4 stycken som är mina absoluta favoriter som ni verkligen borde kolla in.
 
Bakery-och resturant story. 
Det är två olika spel men samma skapare och det ena spelet är om bageri och andra om restaurang. Målet är att klara olika uppdrag och få finare och finare café/restaurang. Du lagar mat för att göra kunderna glada och  du går upp i level hela tiden. Riktigt roliga spel som man fastar på snabbt. Båda är gratis!
 
Stardom
Ett spel där man är en skådespelare som precis har flyttat till den rikare delen av New York. Spelet går ut på att fixa jobb, köpa nytt hus, träffa kärleken och komma upp i level. Ett riktigt roligt spel som Moa i min klass tipsade mig om! Jag har blivit lätt beroende av det här också och jag spelar det så fort jag får tid. Ett stort plus för kvalitén och förstås att det är gratis!

Breaking Dawn

Har varit och sett Breaking Dawn och guuuud vad bra den är! Ville inte att den skulle ta slut. 2 timmar lång och fyllt med späninng och gråt. Riktigt bra! Värd att se som alla andra Twilight Saga filmer. Såg den tillsammans med min fina vän Amanda och det blev en jätte mysig Torsdag!
 

Dagens bild


Dagens outfit

Såhär gick jag runt idag i skolan! Jeans, skjorta och skärp. Lite smycken på det också!


Kenza jackan är sönder

Kul att jag märkte idag att min Kenza jacka har gått sönder i ärmen. Sömmen har spruckit och stoppningen syns. Kanske har det spruckit 10 cm? Tråkigt i alla fall.

Imorgon ska jag in till Göteborg för att visa upp den och så antingen får dom reparera den eller så byter dom väl ut den. Vad vet jag? Jag läser iaf juridik så jag mailade dom om min jacka och fick detta som svar. Känns bra att dom var så tillmötesgående!


Dagens mail

 
Oj vad kul det är att öpnna min privata mail idag! Mail från två tidningar angående en grej ;) Mer får ni reda på längre fram! 

Sjukaste uteritten

Red idag tillsammans med Amanda och en ny tjej i stallet. Jag red 4 åriga Caramelle, Amanda red Bonfort som är 9 (?) och Malin som hon heter red en 6 åring. Alltså en ung uteritt om man säger så. Vi red i cirka 1,5 timma i duggregn och det var väldigt skoj ;) När den äldsta hästen på 9 år är lite skraj och dom andra hästarna är ännu yngre och går på tå hela tiden så kan jag säga att jag var nära på att ramla i marken många gånger. Det går nog inte förklara för att ni ska förstå hur det faktiskt var MEN jag ska försöka. Caramelle på 4 år tyckte allt med att trava var kul och om hon inte gjorde det ville hon göra det. Alltså jag har ALDRIG suttit på en häst som bockar så HÖGT och mycket. Jag ångrar att vi inte hade en gopro kamera för att filma för det var så sjukt, På Hoffman hade jag ramlat av direkt men av någon anledning satt jag kvar när dessa bocksprången var ungefär 8 gånger så mycket. Sista händelsen innan vi skulle sakta av var att lugna Bonfort (som gick bakom C) blev rädd för något och började galoppera och bocka, applåder till Amanda som satt kvar på en 178 cm hästs bocksprång. Och kanske ännu mer applåder till mig haha som satt kvar när Caramelle började stört galoppera och bockar, bockar och bockar. Hör Amanda som skriker att jag ska lyfta tyglarna vilket jag gör och lyckas stanna henne. Då sitter jag på halsen då sadeln och sitter där. Haha! Sjukaste av allt var nog att jag fortsatte skratta och var inte rädd efter. Såklart får man en liten hjärtattack men blev inte rädd som jag hade blivit för ett halvår sedan. Ja - upplevt en bock tur utan dess like. Tack Caramelle ;)


På mitt skrivbord

Kolla hur mitt skrivbord ser ut på datorn. Full med planering om prov och läxor. Tur att jag inte har skrivit in varje läxa för då hade jag fått cykos eller något. Men detta är ett bra sätt för mig att komma ihåg! Jag har en kalender men sällan att jag har med den på lektionerna nu när vi har en dator. Visst är bilden fin? Har klippt ihop 2 bilder på ett redigeringsprogram. Gillar den starkt!
 

Till fredagskvällarna

 
Visst är det snyggt med glitter just nu? Det är ju alltid det i och för sig men nu i höst har det märkts väldigt tydligt. Det finns paljetter på nästan alla klädesplagg och det är så himla snyggt! Det är snyggt på precis allt. På en kofta till vardags eller på en kjol till fest. Är du riktigt festsugen och vill klä upp dig kan du matcha din kjol med en enkel svart tröja med volanger längst ner som också är mode 2012. Till detta kör du på helsvart både på väska och skor. Men för att piffa upp det hela kan du köra på röda naglar och/eller ett rött läppstick. Så! Nu är du redo att sticka ut och festa i helgen!

Lite närmare Spanien


Kolla vad jag hittade:

 
Kolla vad jag hittade när jag gick in på Örks.nu hemsida där Hoffman står. Skickade en ny bild på honom då den gamla såg ut såhär:
 

Nya naglar och nytt hår


Söndag morgon

Hej! Igår var jag på italiensk restaurang med släkten på mammas sida. Var hur mysigt som helst! Åt vitlöksbröd till förrätt, plankstek till varmrätt och italiensk glass med chokladsås till efterrätt. Tror ni jag rullade hem sen eller? Godaste jag har ätit! Idag vaknade jag 11 och skyndade mig som en dåre för att hinna med 11.18 bussen och jag hann! Har nämligen varit i Lerum idag och solat första gången på solarium! Har lite cellskräck så lite läskigt var det men det gick (nästan) över. Nu har jag fått lite färg på kroppen i alla fall. Nu väntar en pannkakslunch och sen ska jag nog iväg till stallet och longera Gucci och även kanske rida någon annan häst. Imorgon händer något väldigt spännande - jag ska nämligen provrida ett halvblod som jag kommer rida om vi passar ihop. Spännande!


Behöver inte förklara

 

Längtar till sommaren, till dig


Shoppingen i Spanien

Blev ju en hel del små shopping i Spanien så har tagit kort på allt för att visa er! Köpte massor av lösnaglar (+ lim), nagellack, solglasögon, underkläder, smycken, smink och 2 tröjor. Riktigt nöjd med mina köp!
 

Åker hemåt

Nu ska vi strax åka till flygplatsen vilket är tråkigt! Har haft en helt underbar vecka! Igår var vi på beachparty och solade hela dagen och åt god mat. En riktigt härlig dag och har fått lite färg i ansiktet ändå :P Vi hörs när jag kommer hem med massor av bilder!

Dagarna hittils

Lördag: Idag var vi på en stor marknad och jag fick köpt solglasögon, en nyckelring och ett super fint halsband. Vi var även på en pub och kollade på en show som två bögar hade. Riktigt sköna killar!
Söndag: Idag var vi och stekte hela dagen i solen! Badade och hade kul! På kvällen promenerade vi bland rikemans hus och sen plockade vi fikon i träd som vi sedan gjorde efterrätt av!
Måndag: Idag var vi i ett jätte stort köpcentrum och jag fick köpt en jätte fin kofta från Zara. Där åt vi Tapas och var där väldigt länge. Sen drog vi till en hamn (Du Quesa) och åt en jätte glass. Mums!!
Tisdag: Idag var det en chill dag. Var iväg på en stor mataffär och var där ett tag, fikade och sen drog vi till en Kines affär som vi har varit i varje dag och köpt lösnaglar! Haha, jag och Ellen blev lite galna på det för dom kostade bara en euro! Badade även i havet i enorma vågor!
Onsdag: Igår var det halloween! Riktigt kul var det och jag penslade på lite olika saker i ansiktet och lockade mitt hår och sen stack alla ut! Innan det var vi på marknad och jag fick köpt en hel del saker så som lösnaglar i mängder, en tröja, armband, underkläder m.m