Hoffman - 28 juli

Åkte direkt från tåget till stallet så jag hade shorts och linne på mig. När jag kom till stallet fixade jag boxen med spån, lade in nytt vatten och 2 kg hö. Gick ner till hagen med träns och hjälm då det är en bit dit. När jag kom dit var vattnet helt slut. Jippie... Fick gå ner till dammen typ 4 gånger fram och tillbaka och det var så jäkla jobbigt. Sprang mellan dammen och hagen då det kryllar av fästingar och ormar.

Sen satte jag upp på Hoffman, helt svettig och varm. Han var väl inte sådär överlycklig, det var en miljon blinningar och getingar och jag hade inget spö att vifta bort dom med och han började springa runt så jag hoppade av och hämtade en pinne ;) Sen hoppade jag upp igen. Barbacka då.
Var inte tänkt att jag skulle rida men jag tog en liten tur in i skogen och sen "Får rundan". Red lite fram och tillbaka i rask skritt och försökte ha en sådan härlig och positiv framåtbjudning men fortfarande behålla formen. Han var jätte duktig och gick på bra framåt. Alltså blev det inte trav! Red in på olika stigar och följde inte stigarna. Red i lera. Red i löv. Red på gräs. Red på stenar. Alltså allt möjligt. Hela tiden i rask skritt. Han skulle lyssna på halt och igångsättning.

Sedan tog jag in honom och han var lite svettig faktiskt! Tror det berodde på värmen, brist på vatten och den raska skritten. Skölde sedan av honom och pysslade om honom. Fick maten ute då han skulle torka! Sedan tog jag in honom i boxen då han ska stå där över natten. Få i all näring osv. Får se när jag orkar ta ut honom  imorgon ;)


Kommentarer
Josefin

Jag har en tävling i bloggen där du kan vinna ett valfritt smycke! kika in för mer information ;)

http://reloadmee.blogg.se/2011/july/tavling.html#comment

Josefin

För att vara med i tävlingen måste du länka det smycke du vill ha i din komentar! =)

PONNYSKRUTTARNA - sandra

sv: tack så mycket! :)



Blogg: http://ponnyskruttarna.wordpress.com
2011-07-29 @ 00:25:51
Camelia Karova.

sv: Hihi vad gullig du är, tack! :D

Kramisar



Blogg: http://karova.blogg.se/
2011-07-29 @ 01:11:36
Alexandra - Uppsalas största blogg

Vinnaren av dagens blogg finns uppe! :) Kika in om det blev du eller anmäl dig till den nya omgången här:

http://vadfanskajagheta.se/2011/july/fredag-dagens-blogg-4.html#comment



Blogg: http://vadfanskajagheta.se
2011-07-29 @ 07:02:32




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback