Packat och klart

Nu är allt packat och klart. Imorgon åker vi mot Väröbacka med förhoppningsvis en frisk häst där bak! Hoffman är ju så jädra svårlastad så vi är i väldigt god tid imorgon, vågar inte riskera något! 
 
Tvättade av honom idag en lång stund och plockade bort flera fästingar, packade klart i stallet och pussade lite extra på killen min. Allt är fixat här hemma också och jag tror jag komme få en toppen vecka!
 
Imorgon åker jag, familjen + underbara Joanna som hjälper till att lasta, mot stallet och fixar lite till. Jag har gjort tidsinställa under veckan till både Ponnysanning och den här bloggen. Ska göra några inlägg på lägret också såklart! Men på Lördag eller söndag kan ni vänta er ordentlig pang uppdatering.
 
En bild från packningen. 2 av mååånga påsar.
 
 
Nu ska jag sätta mig och mysa med familjen och kolla War Horse. Kram på er!

Ridläger stress

 
Appen fungerar har inte tid att sitta vid datorn så uppdateringen blir tråkig utan bilder. Är på väg till stallet igen ni för att packa mer för Stuteri Mw lägret imorgon. Ska också tvätta Hoffman och ställa in han i boxen full mEd mat och hö! Men vi hörs sen! Har knappt någon tid!!
 
 
Puss!!!!!

Ny design

Vad tycker ni om designen? Tack som fan bästa Linn Strelin (http://ztreliin.blogg.se)!
 
Tryck f5 om du inte ser den :-)

14.21

Hej! Har varit i full gång hela dagen som har varit än så länge. I morse åkte jag till stallet tidigt och tog ut hästarna. Putsade allt och lite till. Åkte hem och städade mitt rum och packade lite till. Sen har jag och mamma åkt till Ika och handlat massa gott för ridlägret och även kraft, salt, morötter och godis till Hoffman.

Hinner inte skriva så mycket mer nu heller. Är hos Joanna nu och ska plocka med mig lite saker från henne så som skor och väst till lägret. Nu ska vi åka till stan för att fika med goa tjejer och sedan ska jag tillbaka till stallet för att packs ihop mer saker och sedan tvätta min häst så att han är ren för imorgon.

Fullpackad men rolig dag. Hörs sen, puss på er!

Gårdagens outfit

 
Allt är från Gina ;)

Ridläger om... 2 dagar!

På Söndag åker jag på ridläger en hel vecka tillsammans med min absolut finaste vän. Idag och imorgon ska jag packa men främst imorgon kommer jag sitta hela dagen i stallet och putsa och fixa det fint. Nu ska jag ta fram laddaren till kameran, ta fram den stora resväskan och börja packa. Detta kommer bli väldigt roligt hoppas jag och jag tror jag och Hoffman kommer lära oss mycket och få nya vänner =)
 
Jag kommer kanske mobilblogga under tiden jag är där, annars kommer det upp tidsinställda under tiden. Måste fixa flera tidsinställda till Ponnysanning också. Fan vad taggad jag är!
 

Dagen idag

Har varit med Audrey inprincip hela dagen! Har varit en lång stund på Liseberg och lirat sönder. Åkte allting och hade as kul. Avslutade med en tripp till Le Pain Francais och tog en tortelini som var grym. En riktigt god Torsdag med himla fint väder och sällskap. Bilden nedan är från idag när vi åkte Flumride. Liseberg är som bäst när vädret är bra och man är med fina vänner och har adrenalin som är högt! Galet när man åkte uppsvinget, knappt rädd längre :O
 
Dagens värsta: Fick en fästing i knävecket och var tvungen att gå till Gästservice för att ta bort den. Hej Borelia?
 

Dagens ridpass:

Dagens ridpass blev en skritt tur ute med Amanda och Sammy. Väldigt lugnt! Vill vara försiktig nu innan ridlägret. Han ska få stå inne nu imorgon och lördag på natten så att han vilar upp sig för lägret! Bilden är från igår när vi ställde upp oss lite prydligt!

Nya underbara vänner!

Har fått flera underbara vänner sedan sommarbetet! Frida, Emelie, Amanda och Lina är dom jag har träffat än så länge och dom är nya i stallet. Finns flera andra ungdomar men det är endast dessa jag har träffat. Det är verkligen as sköna tjejer som jag verkligen klickar med. Dom är födda 94-92, alltså gamla som troll (haha) för mig men gud vad jag tycker om dom! Emelie, jag, Amanda och Lina ska ha ett ridläger tillsammans (hehe) och sova i stallet 2 dagar efter falsterbo veckan. Ska grilla, käka pizza och massa gott, bada med hästarna och träna. Så himla glad att jag kom till Dans sommarbete, det är bäst =)
 
Hoffman och sin nya flock!
 

Dagens ridpass

Tränade för Pernilla idag med 4 andra. Bl.a Emelie och Lina som är så underbara (nya i stallet). Linas häst Gismo visade tydliga tecken på ojämnhet så hon fick tyvärr dock lämna träningen i början...
 
Red markarbete hoppning idag. Eftersom det har varit varmt nu i veckan var Hoffman lite seg och gillade mer än gärna när man saktade av. Men när det väl gällde presterade han mycket bra! Hoppade snäva vängar och var hela tiden tvungen att hålla koll på hans vänster sida då den är som en trä bräda innan man har börjat ordentligt men det släppte och fick massvis med beröm! I slutet var alla hästarna så svettiga att det nästan droppade från dom så det kändes underbar att få tvätta av hela honom. Han stod helt stilla och njöt av att jag sköljde av honom. Fina häst!
 
Ni får 2 bilder ju men det kommer betydligt bättre bilder senare som Amanda (ny i stallet också) tog.
 

Tror jag kom in...

Har sökt till Lerums Gymnasium Ekonomi-Juridik vilket kommer bli väldigt kul tror jag! Gick ut med 285 poäng och för att komma in behövde man 190 så jag tror jag var ganska självklar om man säger så!

Sökte även ridprofil och där kom jag också in! Ridprofil är en profil där man rider 2 gånger i veckan och får kunskap upp till elit hoppning och dressyr vilket kommer bli galet roligt!

UT

Sommartider hejhej!

WTF

Kolla detta videoklippet av Carola. Blir fan rädd, hon är ju störd i huvudet! Säger som Aftonbladet, hon är inte frisk!
 
 

En extremt kort beskrivning om Hoffruff

Han heter Hoffman, är född 2004 och är helt okänd. Alltså gatukorsning. Men vad är det dom säger, gatukorsningarna är dom bästa, haha. Han är gör lika mycket som en sten i stallet. Hur lugn som helst. Älskar att sova och äta OCH mysa. Kan släppa han lös och han går lika mycket som han pratar svenska... Att rida är han väldigt mjuk. Tycker dock många saker är stress, till exempel att rida dressyr i galopp tycker han är väldigt jobbigt. Springer bara och vill bort från stunden. Men att hoppa är han trevlig. Dock extremt lat. Tänker inte alls tror jag inte men det är det jag älskar! Rider aldrig med spö eller sporrar nästan just för att jag helt enkelt inte kan använda det längre. Nu ser jag Hoffman som mitt barn haha och kan lixom inte "slå" honom! Världens bästa första häst! Kan galoppera och vara inne på Facebook ute om jag vill. Dock har han börjat bocka när man är ute nu på somrarna med andra hästar. Men efter att han har slängt av mig kollar han bara på mig och stannar tvärt. Alla borde få ha en Hoffman någon gång. Trygg som en livlina! ♠
 
Kommer ett ännu längre inlägg innan jag kommer lämna tillbaka honom. Herregud. Inte ett inlägg främst till er utan framför till mig..
 

Glöm inte rösta

Tar 1 sekund, Tack! <3
 

https://apps.vizibly.se/hooks/sv/like/3771/cf7e1a635da8ee2ba4bcae6cb69c8e0caee26887/

Dagens outfit

Ser ni hur trött han är eller? Haha, han ska ALLTID börja gäspa och blunda och slumra till när gör ordning honom för ett ridpass. Snutten ♥
 
 
 
Schabrak - Hööks
Lindor - Mias RS
Träns - Hööks
Skydd - Hööks
 

Outfit bilder senare

Är ute och rider H nu. Tänkte rida ett markarbetspass eftersom  jag ska hoppträna imorgon. Tagit några fina bilder med Inas systemkamera som kommer upp sedan. Hörs sen, nu måste jag ta fram bommar i ridhuset. Kram!
 
Bild från arkivet så länge, saknar oss!!

Solen skiner

Solen skiner = vill inte sitta inne! Har dragit på mig bikini och ska lägga mig på verandan och sola lite och läsa min nya bok jag lånade idag. Det är andra delen av Hungerspelen som jag ser fram emot så mycket! Sitter perfekt att läsa och sola samtidigt!

Eftermiddagens planer blir att rida dressyr/markarbete inför hoppträningen imorgon. Får se om det händer något annat. På Torsdag kommer jag smått börja packa inför ridlägret som jag drar iväg på Söndag. Sommarloooov!

Snabbis

Hej! Gör ett snabbinlägg medan jag sitter på bussen! Har varit en snabbis i stallet nu. Tog in min blöta häst, satte på gosigt fleecetäcke, gav hö och kraft. Direkt när han kom in så skickade han på saltstenen så tror inte han har kunnat göra det inatt. Han står inne nu i några timmar medan jag är i Lerum och träffar Audrey. Ska senare till stallet och rida. Sen får han gå ut i hagen igen. Vill bara att han ska få chilla nu i sin box och sedan får han träffa sina vänner igen.

Hörs sen!

Nya kläder

Check out vad som fanns i mina kassar idag. Shorts, transperant linne med brottarrygg och mascara. Nice or nice?
 

Shopping

Har varit och shoppat en stund med fina Ina :) Köpte shorts, linne och en mascara. Är nöjd men tråkigt att det inte fanns mer jag föll för, riktigt fula kläder i stan tyckte jag! Bättre lycka nästa gång. Bilder får ni senare ;)

Ihopsläpp

Ihopsläppet gick jätte bra. 3 nya hästar kom så nu är det 7 hästar i en stooor sommarhage och sedan 4 ston i hagen bredvid så det är party, haha. Det bästa av allt är att det bara är ungdomar som är i stallet nu så hela den här sommaren kommer bli fylld av uteritter och flummiga ridpass, haha. Så himla kul!
 
Klickade några bilder på ihopsläppet. Hoffman var låg i rang som vanligt men ändå lite med flockan ;)

Dagens ridpass

Red ut med en i stallet idag. Väldigt kul att lära känna Frida som hon heter. Hon har ett 12 årigt sto som är en travare i unga år men dock ställdes hon av då hon blev köpt av en "vanlig" ryttare. Hon var så jäkla snabb så det var full fart i skogen. Ramlade dessutom AV. Hoffman bockade som en toking på alla håll så kunde inte sitta kvar, haha. Dock inga skador ;) Red i 1,5 timma och Hoffman tyckte det var riktigt skönt att komma ut i hagen igen.

Imorgon kommer även 2 nya hagkompisar så ska bli spännande att se dom!

New in

I Torsdags, innan vi åkte till MTV, så gick jag in på Monki! REAde ut som idioter, haha. Men eftersom jag hade för liten väska köpte jag bara en liten söt blus. 100 kronor gick den på, ska lätt åka till Monki nästa vecka igen. Lovely :)

23 juni 2012

23 juni, hej och hå vad tiden går! Igår var en väldigt bra dag. Åkte först till Frillesås och åt lite där och hälsade på släkten. Sedan åkte jag en lång bussresa tillbaka till Landvetter. Var där med familjekompisar men efter ett tag tröttnade jag lite så jag och 2 killkompisar drog hem till en av dom istället. Åkte sedan hemifrån och kom hem runt halv 1 och däckade direkt. Så himla trött! Vaknade idag 20 i 12. Riktigt skönt att få sova ut. 
 
En bild på Daniel när vi gick ut i regnet. Härligt med svensk midsomar, alltid lika tort ;)
 

Midsommar

Nu åker jag och Emma till Frillesås för att fira midsommar där! Ikväll kommer jag antingen fira vidare med familjen i Landvetter eller en annan plan. Kommer inte kunna uppdatera med mobilen så blir ett inlägg sent ikväll istället. Glad midsommar på er alla fina vänner (och inte lika fint väder)
 

MTV

Asså jag kan säga såhär - igår var det CRAZY! Hoppas ALLA som inte kom dit ångrar sig! Vi var på MTV World Stage, jag + 4 andra. Köade från 18.00 och satt och åt jordgubbar doppade i nutella innan Tove Styrke startade igång den 5 timmar långa konseten. 50.000 pers var där!! Och vi stod längst FUCKING fram! Efter att ha suttit i en sadel 3 timmar och sedan stå i sträck 8 timmar är inte bra för min kropp. Nattkäket igår efter MTV var det godaste jag hade ätit på år och dar. Kunde inte stå upp så jag och min kusin satte oss på första bästa ställe. Avenyn var proppat med folk! Kolla den 24 augusti så står jag längst fram och viftar min gröna keps för 6 miljoner tittare. Tack Göteborg för en underbar Torsdag ♥
 
B.O.B

Bad med hästarna

Behöver jag säga mer än att det har varit en underbar uteritt? 3 timmar med bad med Amanda. Fyfan vad jag älskar livet i sådana här tillfällen! 
 

Bilder från igår


Dagens outfit

Detta blir dagens somriga outfit. Drar mot Liseberg nu för att kolla Ulrik som uppträder idag på Liseberg! Bilder från idag kommer nog imorgon eller ikväll. Ha det bra!

GILLA!!

Snälla,läsare – detta är en förfrågan till er.

 

Kan alla ni som har Facebook gå in och klicka på den HÄÄÄÄÄR bilden och gilla den (tryck på rösta som är precis under bilden)!  TACK!


Smakprov från idag

Joanna har varit så snäll och följt med mig och tagit kort på mig och H idag. Ni får ett smakprov, lovar att ni kommer vilja se mer ;)
 

Mot stan

Hej allihopa! Är på väg in till stan nu. Kom hem från Hönö men käka i stan och sen pussade jag på Hoffman lite. Smu är jag på väg till stan igen för att träffa Jolene. Alltid på flykt när det är sommarlov. Det är då det är som bäst. Inga bilder i detta inlägget då mobilen inte fungerar som den ska! Men nu ska jag hoppa av tåget puss på er! Förlåt om det blev många stavfel? Men mobilen laggar som sagt..

På Hönö

Hej allesammans! Åkte till Hönö igår spontant med Ina, Klara och Joanna. Mobilen går inte att blogga för så uppdateringen kommer ju inte vara den bästa. Fick låna Joannas dator en liten snabbis. Vädret är mulet och lite tråkigt här ute men det gör inget, vi har himla mysigt ändå! Har spelat spel, ätit glass, ätit god mat och kollat runt lite på Hönö. 

Tänkte visa lite bilder som vi har tagit än så länge! Visst är dom fina? :)


Nya skor

Kolla mina nya skor. Lite ful/snygga sådär. Hat kärlek på ganska hög nivå. Tycker dom ser lite konstiga ut men samtidigt är dom lite fina. Haha, jag vet inte. Dom är i alla fall sjukt höga, hela 16 centimeter höga.Så blir typ 180 cm i dom. Hiss eller diss?



13.05

Hej och hå! Vad gör ni allihopa? Jag sitter i min säng och bloggar på båda bloggarna. Regnet öser ner utanför så har dragit för gardinerna. Wake me up, when winter ends säger jag bara. Haha ;) Ikväll ska jag på potatisfestivalen igen, dock slår inget igår men kan nog bli kul idag också. Men innan dess ska vi fira min lillebror som fyller 12!

Dagens ridpass blev ett dressyrpass i paddocken. Han var ganska stel och det blev ett ganska intensivt pass. Nu ska han vila ända fram till onsdag då en sko är borta igen. Kommer korta hans skoningstid så det endast är 5 veckor mellan varje skoning istället för 6-8 veckor. Skorna trillar ju av som jag vet inte vad nu.

En bild från skolavslutningen, känns inte som sommarlov. Tycker du?

Sprucken skärm

Ramlade ur när jag skulle hoppa upp på Hoffman. Har tappat den 1000 gånger och just igår sprack den. Kanske Guds tecken på att jag ska vara mer vaksam. 


Mina fina vänner ♥


Ett år sedan, helt sjukt! Ponny SM på Grevagården Augusti 2011. I år åker vi förhoppningsvis till Ponny SM 2012 (vart det nu är). Haha, blev spontant sist och kommer säkert bli det nu också. Ser ni hur glada vi är?

Potatisfestivalen

Hej allihopa! Är hemma nu efter en grym första dag på sommarlovet!

Började med att gå upp vid halv tio och åt en galet god frukost. Åkte sedan till stallet och red ut med Amanda. Träffade några vänner en stund innan bussen gick då jag annars skulle sitta och vänta i 40 minuter själv så det var lyx!

Sedan kom mina fantastic 4 flickor och vi drog till Joanna för att ha bloppis. As smart! Om man har kläder man inte använder kan man lika väl göra någon annan glad! Så fick med mig lite smått och gott så som linnen och tröjor. 

Efter det åkte jag, Klara och Ina in till Alingsås för att vara på potatisfestivalen. Var helt sjukt grymt! Gick på marknaden, köpte Langos (haha Joanna..),massa godis och såg även 10 minuter av Adam Tensta vilket SÖG. Åkte även karusseller vilket var det sjukaste jag har gjort. Alla 3 grät som iditoer. Det var det roligaste jag har varit med om! Kommer aldrig kunna beskriva den känslan. Kändes som jag gick på 5000 droger och hade rökt på allt som gick på sama gång. Kanske det som kallas euforisk?

Åkte sedan hem med detta fina sällskap och vi skämde ut oss totalt. Vi var helt störda och skrattade mest hela tiden. Gjorde nog ganska många sura men vi hade det kul och det var huvudsaken!


En bild från idag på festivalen:



En bild på Adam:

Dagens ridpass

Dagens ridpass blev en uteritt med Amanda på förmiddagen. Red en lugn runda med endast galopp på ängar eller mjukt underlag. Amanda flög av hennes häst när vi galopperade på ängen då han var lite smått busig och ville mer än gärna galoppera (han är travare). Men som tur var gick det bra ändå!
 
Hoffman hade en lös sko så var extra försiktig men som tur var kom hovis och slog på den.



Sko lös

Nu är ännu en sko lös på Hoffman. Man börjar ju undra om han snarare har en skruv lös (hehe). Skon slås på imorgon och han skos igen den 26, lite innan ridlägret så att han är fin och fräsch till det.
Hoffman står ute idag på natten då dom inte gick och få in. Fan vad irriterad jag blev när Jessica ringde och berättade, hahah xD Hästarna hade tydligen varit helt fästa vid dom 3 nya stona som flyttade in igår så det var tydligen väldigt spännande. Så fly och far iväg var deras taktik när dom skulle plockas in. Men, men. Hoffman kommer vara trött som en idiot när jag kommer till stallet.
Känner att jag också kommer vara trött om inte jag lägger mig nu. Godnatt!



Spån i svansen första dagen han släpps i hagen. Snacka om avslappnad häst som ligger och gottar sig i spånet på natten när han har anlänt.

Skolavslutningen = SAD

Herregud vad jag grät idag. Tårarna rann och tog aldrig slut. Trodde absolut inte jag skulle gråta idag men när min spärr släpttes (när jag träffade Ellens mormor haha) så rann tårarna hela tiden. Var verkligen inte ensam då i stort sätt alla mina tjejkompisar grät. Dock inga killar (HOW?!) En helt underbar avslutning och jag kommer inte lämna den här skolan utan några minnen utan har både minnen och kunskap med mig. Fick 285 poäng allt som allt i slutbeyg och om man inte räknar bort något har jag 300 men det är ju fuskis. Höjde mig i 5 ämnen, grattis till mig!

Slutet av 9:an

Tack ♥




Fullt upp

Hade klassresa idag på Liseberg och sedan åt vi på restaurang. Helt underbar klass har jag! Blir alldeles euforisk ♥ Vi slutar på flaggan i topp! Imorgon är det skolavslutning och innan jag går till skolan kommer mina FINA vänner och äter frukost = pannkakor, cider, nutella, glass och jordgubbar. Tack och hej, vilken grej!

BALEN

Balen var den bästa kvällen i mitt liv! Tack ALLA för ni gjorde den bäst! Fina tjejer och killar överallt. Komma dit i en posche med dejten + Joanna och hennes dejt. Äta god mat och sen bokstavligt dansade jag ur natten. Herregud vad flippat det var. Träningsverk upp till öronen. Bästa kvällen ♥

Kvällens planer

Kvällens planer blir att spenderas med vänner. Ska åka till Öjared för att bada, peela och ALLT fix för balen typ. Kommer bli skit mysigt! Innan det ska jag hem till Ina och fika och kolla på hennes ursöta kattunge! Kommer uppdatera med en videoblogg när jag befinner mig på Öjared. Hörs!

Dagens ridpass

Hej! Red Hoffman tidigt idag så är redan klar med stallet. Hovslagaren var här vid 11 och slog på en sko som han hade tappat. Äntligen kan jag rida! Tog en tripp till ridhuset och lade fram bommar. Körde travbommar på volt och cavaletti på långsidan. Första gången med cavaletti ordentligt på Hoffman. Gick jätte bra! Började med att skritta över dom med endast 1 steg emellan för att han skulle bli uppmärksam och lyfta på benen (vilket han inte alltid gör ute i skogen t.ex.). I skritt red jag över några gånger, inte så att det blir långtråkigt för honom utan 2 gånger på varje håll. Jag red även travbommarna då och då så att han skulle vara uppmärksam på olika avstånd. Sedan körde vi cavalettin i trav vilket gick strålande! Kollade i spegeln lite och han lyfte på benen som en kung! Efter det var han mycket mer avslappnad. Ett riktigt roligt ridpass!
Bilden är ej från idag ;)

10 juni

Hej! Nu är jag hemma och har städat ihop lite på mitt rum. Ska nämligen tapetsera om och få en 120 säng. Fyfan vad skönt! Min säng nu är 90, man ba: jag får plats precis. Joanna är för stor för sängen typ och att ligga 2 stycken där = värk i alla muskler dagen efter.
Har smörjt in mig i BUS för balen, ska göra det imorgon också så att jag blir brownie (eller orangeiee). Har suttit och väntat att det ska torka i 1 timma nu och nu ska jag ta bussen iväg till Ryggebol för att träna Amanda lite i markarbete. Tar med mig min kamera Hittar inte helvetet så gör visst inte det.
PUSS!

Mot stan

Åker till stan för att ta en fika med en kompis och sedan stannar jag där tills kvällen. Vädret är regnigt och mulet men med ett paraply och Minaj i öronen gör det inget. Ha en fin söndag!

Bild från bröllopet förra helgen <3


11:34

Hej! Hade morgonen idag i stallet som jag nu kommer ha varje dag tills juli. Kuuuul. Haha, jaja, mitt motto: sova kan man göra när man dör. Känns skönt att ha klart med Hoffman. Mockat, fyllt på ny spån, maten och vattnet. Han vilar pga skon men imorgon sätts den på! Då blir det åter igen ridpass dagligen. Imorgon tar även Joanna (my favorite fotografff) så vänta er grymma bilder!

Skolösa Hoffman

Så fort jag åker bort ska det hända något! Fick ett sms av en i stallet att Hoffman endast hade 3/4 skor. Lyckat, eller? Men som tur var kunde hovslagaren slå på den på måndag. Blir att ta ledigt lite från skolan bara. Vi har ju en hovslagare på gården men eftersom Hoffman har brännskor så går inte det. Blir en 5 dagars vila istället för 2 men så får det vara..

EDIT

Kolla inlägget under, har lagt förklaringar till varje bild nu!! http://sofialovee.blogg.se/2012/june/stockholm-del-1.html#comment

Stockholm del 1

Här var jag bara tvungen att ta ett kort. Stockholm Central! Efter 4 timmars tågresa var man ganska sliten och synen av den här skylten gjorde att man slog ett extra slag.
Nacka forum - Sveriges största shoppingcenter. Precis bakom Nacka forum bodde Sara som vi bodde hos. Dock shoppade jag inget där förutom ett par öronproppar till konserten.
Dessa parfymer var vid Hollister. En klädkedja som är jätte stort i Stockholm. Folk springer runt med Hollister kläder överallt. Var tvungen att köpa något därifrån då affären var sjukt cool och dom luktade fantastiskt! Affären var en husfasad med Kalifornien tema. Snygga killar som gick runt och pratade engelska. Haha, ganska skumt men man ville ju absolut stanna i butiken!

Wiho!!!!

Älskar Stockholm!! Har inte ens tid att uppdatera!!!! PUSS


MOT STOCKHOLM


Mys

Har nyss sett den här GRYMMA filmen med familjen. Åt chips och dipp och njöt av livet. Allt är färdig packat för imorgon. Livet leker :')

Varit i Allum

Hej och hå! Har varit i Allum med mamma. Handlade massa gott till imorgon när jag ska sitta på tåget till Stockholm. I 4 timmar kommer jag och Joanna sitta där så har laddat upp med massa gott, en grym bok, nintendo, kamera, tidning osv. Måste ha något att göra på hemvägen. Självklart har jag packat ner 1000 näsdukar ;)
Köpte även en jätte fin bh inne på HM som jag ska ha under min avslutningsklänning. Mamma köpte freebra igår men det blev inte så snyggt, jätte nöjd!
BÄSTA LÅTEN <3333

Bra fantasi..

image description

08.35

Klockan är 08.35 och jag har redan varit i stallet! Jippy =) Idag släppte vi hästarna i deras sommarhage vilket dom var ÖVERLYCKLIGA om. Galopperade och busade och framförallt åt. Hoffman har äntligen en chans att beta sig tjock på cirka 4 hektar fulla med gräs. Hästarna står dock inte ute på natten då det är för kallt för detta och Hoffman blir så slö så han får stå i sin box på nätterna tills det blir varmare och skönare.  Så nu har jag mockat och fixat allt för han ska vila då han släpptes i ny hage idag, tror dessutom han får tillräckligt med motion där, haha.

Seg dag

Hej allesammans! Åker strax till stallet för att rida markarbete. Får dock absolut inte bli ansträngd så det får bli ett lugnt pass. Jag mår inte bra, känner ingen smak på maten och alldeles svullen i ansiktet som man blir när man är förkyld. BLÄÄ!!!
Dagen har varit väldigt skön och lugn. Har bara degat i sängen och kollat på Glee, ätit och städat kaninburen. Har även tagit en go dusch, gjorde inpackning och smörjde in mig med BUS. Ska få en fin (fejk)bränna nu innan balen och Stockholm..
Chillar i min mysdress ;-)




I brevlådan

Kolla vad jag fick till bredlådan förra veckan. Haha, tycker inte dom är speciellt snygga men gratis är gott! Att Ponnysanning står inom '' är inte heller speciellt snyggt. Men,men. Kommer använda dom som slit och släng till stranden och när man bara ska vara hemma. Hiss eller diss är ju frågan ;)

Mina fina vänner ♥


Sjuk

Gaash! Typiskt att jag ska vara halvt sjuk efter jag har åkt flygplan. Alla dessa baciller asså xD Fan vad sur jag blir! Hela den här veckan ska vara helt fucking smashing! Ska bara ligga i sängen hela dagen, måste bli frisk!!!!!!



Hemma!

Hemma i Sverige nu! Har hunnit med att vara hos Hoffman en sväng och mockade där och pussade massor på honom. Ikväll ska kanske jag och Amanda rida ut, annars får H vila.
Ska gå ner till köket och äta hemmalagad pizza med mamma nu och sedan god efterrätt. Ska kanske också beställa tid hos manikyr/frisör för balen :D

Shopping

Var forut och ''shoppade'' med Henrik och hans flickvan. Fick med ett par virkade ballerina som jag maste ha nar jag dansar pa balen i skolan for kan inte gora det med mina klackar.. sen kopte jag aven en jumpsuit. Helt okaj grejer, fint tycker jag :)



- Vila

Idag vilar Hoffman eftersom jag ar i Holland. Mamma tar hand om lille killen! Saknar han <3


Dagens outfit


Lever

Hej! Jag lever med varldens samsta uppdatering. Kan inte skriva 3 sista bokstaver och pallar inte fixa och trixa med symboler som jag gor pa Ponnysanning, det racker dar.
Dagen har varit lang och valdigt rolig. Har varit pa min underbara pappas brollop med en fantastisk extramamma jag kommer fa. Kanns helt underbart! Umgats med stor slakt med god mat. Hela brollopet var borgligt sa inget massa yadayada trams och krans utan ett sjukt kul brollop i ett valdigt fint rådhus. Kommer upp dagens outfit sedan!

Bad

Ligger i badet nu efter VÄRLDENS värsta resa. Skojar inte. Tog 3 timmar att åka hem Ist för 30 min! FYFAN!

Men nu är jag äntligen hemma. Imorgon är det bröllop så ska fixa lite idag. Och umgås med min familj. Hoppas ni får det skönt!


Next stop: Holland

Ny åker jag mot flygplatsen kollektivt. Så jäkla segt men ska nog ta en fika forever alone. Stannar i Holland tills måndag, vet inte hur uppdateringen kommer bli eftersom jag ska på bröllop och umgås med släkten. Så bloggen kommer inte vara prio 1 men det kommer iaf upp dagens outfit eller liknande men mina fräsha skooor! Men,men. Vill att mobilen ska hålla ett litet tag så vi hörs! Puss hej!