Nya naglar

Joanna klagade på mina äckliga stallnaglar (haha) så idag passade jag på att fixa dom. Riktiga partynaglar och alldeles för mycket men tjusiga är dom ändå!


Måndag

Måndag morgon och jag saknar Horseshow som tusan redan! Härliga blogggänget någonsin! Min måndag har spenderas med lite olika människor. Först var jag och tränade med Ellen, sedan åkte jag hem till Sofie och åt jordgubbar och till sits åkte jag in till Göteborg för att träffa min käraste bror.
 
Imorgon är det Valborg vilket betyder fest för dom flesta ungdomarna. Vad ska ni göra? Själv ska jag partaja + god middag + ha roligt med mina underbara vänner. Tror det blir en toppen tisdag. Vad ska ni hitta på? Puss på er!

Dagens outfit

Schabrak: Hv polo
Träns: Hööks
Sadelgjord: Svensk Ridsport

Like it?? ;)


Shopping om dagen är bra för magen

Fick hem lite mer saker idag - den slutgiltiga shoppingen. Köpte ju en magplatta igår från Svensk Ridsport. Istället för 1000:- kostade den ju 600 så ett kap! Idag plockade jag med mig ett schabrak och lindor från Schockemöhle. Snyggt som tusan! :)


Fullspäckad dag

Alltså förlåt för uppdateringen men har FULLT UPP varje dag. Horseshow veckan är lätt den bästa veckan på året och man träffar personer man aldrig träffar annars. Vi har ett himla gott blogg gäng i år som umgås och har kul. Linn Strelin, Sofia Genne, Ingrid Skoog, Linn Olsson, Henrik Barry, Nellie Berntsson, Johanna Grant osv osv. Många namn och alla är så goa! Även alla vänner och andra hästmänniskor är så himla kul att äntligen få se.
 
Idag var jag först och hoppade Jackpot med Emma, Lisa och Ylva. Gick helt okej bra men gillar inte att hoppa inne i ridhuset och utan tränare. Men det gick ändå bra! Sedan fort hem och fixa ordning sig för att sedan åka till Scandiii. Träffade på alla där och även goa Linnéa och Erica som äger Frenchie som jag provred för ett tag sedan. Härliga tjejer! Hade även ett möte med våra chefer på Horsespot i två timmar. Har inte träffat dom så kändes bra att få ett ansikte på dom och även prata igenom saker över en fika. 
 
Sedan har det såklart varit shower. Dock inte lika mycket idag då vi bara hade biljetter till eftermiddagen. Men alla dagar har verkligen varit oslagbara. Älskar verkligen GBG HS! Bytte också min sadelgjord som jag köpte eftersom den var för kort tyvärr. Blev istället en magplatta från Skara Hästsport. Kostade egentligen 1000:- men var rea så betalade 600. Jätte snygg men jag visar er bild imorgon. Imorgon väntar ännu en dag på HS och även en storfika för att hälsa alla underbara bloggvänner hejdå igen. Ses ju tyvärr bara någon gång per år och det är oftast i Göteborg dom flesta är och kan vara. Ska även shoppa lite imorgon hade jag tänkt. Ska antingen kolla på lite små saker eller köpa JW byxor. Jag får se! Men nu ska jag nana. Vi hörs imorgon. Puss!
 
Några bilder från veckan:
 

Tack för allt Ninja

Igår tog 20.000 farväl av Ninja som är Roffes elithäst. Nu ska hon gå i pension och den känslan jag fick igår i Scandinavium var ledsen men ändå glad. Alla stod upp och klappa händerna medan Roffe galopperade runt i arenan. Alla sa hejdå på sitt sätt och under hela ceremonin var jag tårögd. Jag försökte hålla inne gråten men det gick knappt. Roffe fällde en tår och även skötaren. Men jag är glad för Ninjas skull. Tack för att du har representerat Sverige på bästa sätt.


Dagens inköp på HS

 


Imorgon: Horseshow!

Woho! Äntligen Horse Show veckan. Kommer vara där varje dag vilket är jätteroligt! Imorgon befinner jag med dig med Amanda och Emelie och resten av dagarna med Joanna. Sedan kommer man ju träffa bloggkollegor och massor av vänner där så det kommer verkligen bli jätte kul! Förhoppningsvis kommer jag blogga här när jag har tid men ska mobilblogga till Ponnysanning så får se om tiden finns.

Har i alla fall lagat ihop en god pastasallad för imorgon. Idag var jag på ridprofilen och det gick jättebra. Hoppade med en liten häst som heter Sammy. Nöjd! Tagga morgondagen nu!

Jag, Emelie och Lina:

Gårdagens ridpass

Så här söt var Pottis igår! Igår var det riktigt fint väder att rida ute i. Red vid 7 efter att jag kom från Danmark (som jag kan berätta mer om sen). Började med att longera honom inspänd vilket gick bra. Han brukar inte bli longerad så mycket vad jag vet så det var nog nyttigt. När jag sedan satt upp hade han höjt sin rygg högt och pinnade på fint. Mycket travarbete och galopparbete och han fick jobbas igenom ordentligt. Tycker att det slutade riktigt bra när kan kom ner i låg och rund form. Nöjd med ridpasset och det var så himla skönt att ta det lugnt i stallet och när man red. Älskar att rida på kvällen när solen värmer men inte för varm. Riktig summer feeling!
 

Bästa som har hänt


25 timmar kvar

Jag kan ärligt inte beskriva känslan jag har i kroppen nu. Pirrar och är allmänt sprallig. Om 9 timmar är jag på väg till Danmark med Joanna och Johanna för att se min största idol genom tiderna - Justin Bieber. Ni fattar nog inte hur mycket jag älskar honom! Har drömt om honom varje dag och endast lyssnat på hans musik ett bra tag. Han är min kärlek och jag ljuger inte! När vi kommer till Danmark ska vi in i Abercombic (eftersom den ej finns i Sverige), äta en stadig lunch, köpa med oss en middag och sedan köa, köa och köa. En chans nu och den ska vi ta - Se Justin Bieber live! Kan fortfarande inte fatta det! Tömmer mobilen nu för att kunna ta maximalt med bilder och filmer. Taggad är bara förnamnet på vad jag är nu!!!!!


En ordentlig frukost

Innan skolan blir det havregrynsgröt med hallon och äpple! Bara att trycka i sig ;)


3 dagar kvar

Jag bokstavligt talat DÖR.

Klicka för att stänga bilden

Klockren hoppträning

Fyfasen vad bra det gick att rida idag! Allting flöt på och jag är verkligen super nöjd med min ridning. Vi hoppade bana och många kombinationer. Jag fick otroligt mycket beröm vilket värmer så mycket! Både av min tränare och utomstående som tittade på. Jag red på som satan, räknade galoppsprång och försökte få en korrekt sits hela tiden. Jag tyckte att jag gjorde väldigt bra ifrån mig och då känns det fulländat. Även Jackpot hoppade på bra och vi slutade med att hoppa en bana på 75-80 cm. Riktigt nöjd med våran utveckling och nästa gång kommer ni definitivt få en film.
 
Nedan ser ni några ovisade bilder från en uteritt.
 

I Hippson:


Hejsvej!

Tänkte bara säga att jag lever! Har hänt lite roliga saker som ni kommer få bekräftat på söndag angående lille pollen. Spännande va? Nu är jag med Angelica och vi ska strax iväg och ha myskväll. Ni får ha en sån mysig dag. Ville bara höra av mig. Puss!

Ps. Här är rälsisen

LEV LIVET:

 
En stor inspirationsfilm. Imorgon ska jag uppskatta dagen till fullo! Gör ni det med!

För att sätta in räls:

Nu åker jag mot Alingsås för att bli en riktig tågluffare - räls på överdelen av tänderna med. Woop woop, eller?


Maskeradhoppning

Hoppade maskeradhoppning idag på 60 och 70 cm. Första Clear Rounden för oss två och Jackpot tyckte det var så himla roligt. Hoppade högt över hindrerna och gick i fullt ös. Det var riktigt roligt och båda skötte oss bra. I 60 cm var han lite spänd och tittig men han hoppade allt och vi blev felfria! Inga problem för honom inte! Jag, Emma och Ylva var utklädda till svenska landslaget i fotboll och red i shorts och inga chaps så bästa inverkan fick jag väl inte men tyckte det gick bra ändå. Jätte nöjd över Pottis, första CR på hemmaklubben tillsammans!

CUPSONG


Party..

Oj vad jag älskar lov! Lovet är ännu inte slut än och jag har haft så sjukt roligt än så länge! Ridit underbara pass på Jackpot, tränat, myst med vänner, festat järnet och umgåts med släkt och familj. Lovet är ännu inte slut och jag vill verkligen inte att det ska ta slut heller. Jag har utnyttjat lovet till fullo och vädret har varit perfekt! Idag har jag varit på fika med Henrik Barry och Joanna. Det var super mysigt och vi satt i flera timmar och pratade. Åkte kvart i 12 och kom hem vid halv 4. Satt på uteservering och åt god lunch! Ikväll blir det återligen fest så det här är en riktigt lyckad fredag. Hörs senare!
 
image

Nya brallz

Igår var jag i stan med Lisa och kollade lite i affärerna. Fick faktiskt hem ett par byxor som jag gillar jätte mycket. Svart/vitt/grått mönster och sköna!


Kvällsmys

Hej allesammans! Har varit och firat min låtsas pappa idag med släkten. God mat och tårta bjöds det på och det var super gott! Är nu hemma och ska strax iväg igen. Ikväll står det myskväll med några goa tjejer på schemat. Något mer som står på "schemat" är att sova på Nääs i veckan. Dagen är inte bestämd än men kul kommer det bli! :D

Imorgon blir det att gå upp tidigt då jag ska spänna min tågräls för första gången. Då ska jag byta ut mina gummiband till någon härlig färg hade jag tänkt. Lite roligare än bara rost i munnen. Haha!

Gårdagens hoppträning - FILM

 
 
Träningen igår var väldigt rolig. Det var sex stycken i varje grupp vilket gjorde att alla hästar blev lite extra stissiga. Tyckte det var bra träning för Jackpot då han behöver stimulera sitt psyke lite, haha. Han hoppade jätte fint och jag tycker vi har gjort en jätte stor utveckling från i början när vi hoppade. Nu ser han avstånd lite bättre och hoppar fint med kroppen. Vi behöver bara öva på grundgaloppen (vilket är lite svårt) och att jag ska luta mig tillbaka lite. Kommer lite framåtlutad på Jackpot och det påverkar när han hoppar av och min sits i språnget. Men Per-Arne tyckte att vi var duktiga. Han sa att Jackpot har ett jätte bra psyke och hoppar vad som helst, det är bara vägarna till hindret som vi ska träna på! 
 
På söndag blir det maskeradhoppning på Jackpot och troligtvis blir det 60 och 70 cm. Våran första "tävling"! Ska bli riktigt roligt :D

Uteritt + lillebror

(Utvärdering från träningen kommer snart). Har tagit mig en liten morgontur idag med systrarna Bergström! Red i 1,5 timma i skritt i solen och det var super mysigt! Gick upp tidigare idag för att jag skulle fira min låtsaspappa så då kunde jag lika väl åka till stallet lite tidigare!

Måste bara säga att jag har fått en lillebror idag (inget aprilskämt)! Så himla kul! Han föddes 10 i 2 inatt och blev ett litet aprilskämt! Så kul :D