Svar på kommentar

Frida:
 
Vad tycker du är bäst att göra hyra häst eller köpa häst?
Om det är första gången man ska ta det steget? :)

Tänker du ofta på Hoffman?
Tycker seriöst att ni passar så otroligt bra ihop <3
Hej Frida! Jag tänker på Hoffman såklart eftersom han har varit en stor del av mitt liv men jag blickar framåt och jag rider olika hästar och har inte slutat rida. Jag tänker positivt och jag vet att han har det jätte bra. Han och jag träffas nästa år! Tack för att du tycker vi passar bra ihop ♥
 
Ang. att hyra häst tycker jag inte det finns något bättre. Du behöver inte tänka på att du måste få sålt hästen och du KAN om du VILL lämna tillbaka hästen. Hyra häst tycker också föräldrarna låter bättre och mindre ansvarsfullt. Du behöver oftast inte tänka på försäkringar och kan alltid ringa ägaren om det skulle hända något. Jag gick från att rida på ridskola + ha medryttare till att hyra häst vilket jag tycker är en bra övergång. Jag skulle egentligen bara hyra Hoffman på sommaren men sen förlängde vi det då mina föräldrar tyckte det var kul att ha häst. Sen förlängde vi från maj till augusti då vi ville ha honom över sommaren. Jag tycker absolut hyra är ett bra alternativ. Tänkte tipsa om några uthyrningsställen då foderhästar kan ha lite kluriga kontrakt ibland.
 
http://olandsberg.se/ - Där jag hyrde Hoffman. Finns många fina ponnyer och bra hästar som är väldigt bra första hästar. Du kan hyra hela året, över sommaren eller över vintern här. Du kan också köpa ut hästen för ett billigt pris i vissa fall.
 
http://sjois.se/ - Ett känt ridläger som också hyr ut ponnyer och hästar. Dock kan man inte hyra hästen över sommaren här men du har en garanterad chans att hyra din häst efter sommaren också.
 
http://www.awsporthorses.se/index.php/hyr-taevlingsponnyhaest-i-vinter - Här kan du hyra tävlings ponny/häst över vintern, precis som Sjöstjärnan. Dom kräver då att du ska träna minst varannan vecka och sedan tävla 1-2 gånger i månaden i hoppning/dressyr.
 
http://ranchens.com/haestuthyrning/ - Ridläger Ranchen hyr också ut hästar. Precis som Sjöstjärnan och Awsporthorses hyr dom ut hästar under vinter halvåret. Dock med ett billigare pris.
 
http://gertbrandon.se/lediga.html - Tenhult hyr ut 100-tals ponnyer och hästar varje år. Här går det, precis som på Ölandsberg, att hyra hästen helår/sommar/vinterhalvår.
 

Kommentarer




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback