Vilka står i Hoffmans hage?

Vilka är det egentligen som Hoffman står med i hagen om dagarna? Här är en bild med alla hästar. Kort presentation nu då!
 
 

1. Den här hästen heter Cordyline men kallas för Corre. En unghäst på 4 år som ägs av tvillingarna Emelie och Amanda som är födda 1994. Dom har precis fått hem honom så han rids inte så mycket ännu. Han är super fin och ganska låg i rang.

2. Den här hästen heter Samuraj men kallas för Sammy. Han är född 19 år gammal och ägs också av Emelie och Amanda. Han är d-ponny men väldigt hög i rang. En riktig tuffing i hagen! Han rids och tävlas i hoppning (vet dock ej hur mycket)

3. Den här hästen heter Gismo och är 14 (tror jag). Han är av okänd ras och är d-ponny. Han ägs av Lina som också är född 1994. Han och Hoffman diggar varandra ibland och ibland inte. Gismo kan väl ge en spark ibland men ibland står dom faktiskt och kliar varandra. Han är chill i flocken. Hänger mest med alla andra och har ingen speciell rang.

4. Den här hästen är en arab och heter Moses och är 6 år. Han ägs av Jessica som är vuxen. Han rids inte förfället utan har sommarvila. Han är en riktig buse och gillar att jaga stackars Hoffman. Super fin!

5. Den här hästen är också en arab och heter Hale Bop men kallas Boppen. Han är född 1997 och är triangelmärkt. Ägs också av Jessica och har sommarvila nu! Super fin! Boppen är hög i rang och gillar att jaga andra hästar på deras bekostnad tillsammans med Moses, haha.

6. Den här hästen heter Markus och är en travare. Han ägs av Dan som har stallet. Vad jag vet har han också en go sommarvila! Han är storhäst och gillar Hoffman tror jag :) Sätter ner foten om någon kaxar med han i hagen men annars snäll.

7. Ja, har inte direkt satt något nummer på Hoffmans rumpa. Den här bilden togs när Hoffman släpptes i hagen efter ett ridpass. Alla galopperade fram och hälsade. Moses och Boppen började jaga honom lite men slutade ganska tvärt. Hoffman är lägst i rang men jag tror han trivs med det. Han behöver aldrig ta några beslut och kan äta i lugn och ro.

 


Kommentarer




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback