Återträffen

GUD vad härligt det var att träffa alla sina underbara vänner igen. Helt otroligt att vi kan vara så tajta. Vi har haft två återträffar nu och det kommer garanterat bli fler. Vet inget annat ridläger gäng som har hållt kontakten så bra som oss! Alla kom förutom tre stycken igår. Vi var alltså 15 tjejer i min stora kvarterstuga. Jag och mamma handlade mat för hur mycket som helst på dagen så att vi verkligen kunde skämma bort dom, haha!
 
När alla tjejer hade kommit så vi dom först cider och sen grönsaker med dipp. Sen fick dom gav sig ut på en tipspromenad jag hade ordnat runt området med 10 renodlade hästfrågor. Medan dom var ute och gick så fixade jag och mamma fram tacosen som vi hade förberett innan så när tjejerna kom tillbaka från kylan satte vi oss och åt tacos. Så himla gott och mysigt! Efter vår måltid gick vi ner till stationen för att köpa godis. Vi var många tjejer i en liten affär, haha. Månadens köp typ ;) 
 
Sen fortsätte kvällen och vi spelade spel, sjöng Singstar (som ni hörde på filmen, hehe), berättade skräckhistorier och somnade alldeles för sent. Alla sov på luftmadrasser och tog upp hela lokalen. Super mysigt! Somnade efter tre och vaknade vid 9. Jippy ;) På morgonen hade mamma gjort ordning en pangfrukost med pannkakor, nutella, glass, banan, sylt och mackor. Så gott! Alla åt sig lagom mätta om man säger så. Sedan vid 12 så började dom fixa för hemgång, tog gruppfoton och vår lilla klappramsa som ni ska få sen ;)
 
En grym återträff! Så härligt att nästan alla var samlade. Blandade åldrar från 12-18 men ändå passar alla så bra ihop. Grymt härligt gäng med olika sortes människor. Underbar helg med underbara människor ♥
 
 
 

Kommentarer




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback